keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Puolen vuoden kuulumisia

Kylläpäs on blogin päivitys jäänyt!

Kisat


TOKOAVO3104,00Tampere 6.9.2014SALOKANTO JARI
TOKOAVO2146,00Vantaa 18.5.2014PÖRSTI HANNELE


long story short.
Tuosta tuloksista puuttuukin vielä yksi tulos, AVO0, joka tuli Uudenmaan kennelpiirimestaruuskisoista. Malla teki kyllä hyvää duunia mutta virheistä rokotettiin isolla kädellä pisteitä.

Toi kevään koe meni hyvin, oltiin me 2 viikkoa treenattu pohjia. Tollerien tokomestaruuskisoissa tampereella piipahdettiin huvin ja urheilun vuoksi. Tuomarointi oli kyllä tiukka, mutta Malla teki hyvin ja iloisesti duunia :)  Et ei se ykkönen nyt sillee kaukana ole, tekniikka kun vain saataisiin kuntoon ;)

Treenit

Kesällä tehtiin tokoa ja agsaa.

Tokossa tuntuu edistys olleen tosi laimeaa, en vaan jotenkin pääse yli niistä perus-ongelmista. Ne jäävät jäävät jäävät... Yks ratkaisu tähän voisi olla esm HOTtilaisten koulutuspäivälle osallistuminen tai jollekki pro -kouluttajalle meno. Mut emmää tiijä mitä sitä tekis ja keksis ja mistä lähtis tätä vyyhtä purkamaan.

Agilityssä edistystä on kyllä tapahtunut! kontaktit on aika hyvällä mallilla ja keppejä otettu kans kivasti osaksi rataa. Kisaura ois tarkoitus startatakkin ensi vuonna hallikisoissa! Jos niitä nollia sitte parin vuoden päästä.. ;)

Tokoa me ei hallissa pääsäntöisesti treenata tänäkään talvena budjetti- ja aikataulusyistä. Agsassa käydään viikottain + lauantaisin kontakti/keppi -treenilöiset!

Terveys

Malla sterkattiin 10.10.2014 Keravan animagissa. Sterkki tehtiin tähystyksellä. Kaikki on mennyt tosi hyvin ja treenikieltoa tuli vain viikko, varovaisesti ollaankin otettu jo täällä viikolla agsaa.
Kohtu näytti tähystettynä hyvältä, joten se jätettiin paikoilleen. Vain munasarjat ottivat veks. Hoitajat kehuivat koiraa reippaaksi potilaaksi jota oli saanut silitellä sielunsa kyllyydestä!

Käytännön muutoksethan tulevat esiin vasta aikojen päästä mutta nyt olen huomannut miten koira leikkii enemmän ja itsekseen. Toki "arjen äänenkäyttö" on vähän lisääntynyt ja koiruus muistuttaa öninöillään olemassaolostaan jos ei meinaa päästä sänkyyn nukkumaan tai ruoka-aika on omistajalta unohtunut..
Muuta


Kylläpä aikuisen koiran kanssa elämä on mukavaa! Toki saa nähdä mitä vinkeitä sterkin myötä tulee, mutta merkkejä rauhoittumisesta ei vielä ole näkyvissä. Jonkinlaista järjenkäyttöä kyllä senkin edestä!  Todellakin odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää ja miten sterkki näkyy esimerkiksi treeneissä. Toivoisin todellakin jonkinlaista tasaisuutta ja pieni keskittymiskyvyn parannus olisi tosi jees! Juuri ennen sterkkiä agitreeneissä neitokoira koetti vähän pomottaa mua (haukkuu, hyppää astumaan jalkaa vasten kun leikki loppuu..) mutta näistä ei ollut viitteitä maanantaina :)

Malla on sopeutunut perhe-elämään hyvin eikä lapsen kanssa ole ollut mitään kahnauksia. Nyt kun tyttö on jo vuoden, on hän saanut jopa kunnian SILITTÄÄ :D Eilen jopa kiipesi samaan petiin Mallan kanssa ja hetken köllivät ennenkuin koira väisti.

nojoo, lyhyestä virsi kaunis, eikse niin me?
Kiinnostaisko jotain satunnaista blogiin eksynyttä lukijaa tietää jotain erikoisempaa meidän arjesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti