sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Karvakorvafaktaa

Mitä Mallan sukujuuriin yms juttuihin tulee, niin tiedot löytyvät KoiraNet -jalostustietojärjestelmästä.
Minusta on hieman turhauttavaa kirjoitella siitä minkä voi lukea muualta valmiina.

Malla on tosiaan syntynyt (3.8.2010) ja elänyt elämänsä ensimmäiset viikot Espoossa Nurmisen Caritan luona, jolla on liki elämänsä mittainen historia koirien kanssa. Nyt jälkeenpäin kun ajattelee, niin meitä potkaisi todellinen onni, kun ollaan saatu tutustua häneen ja saatiin tämmöinen karvapötkylä elämämme keskipisteeksi! Catista on ollut todella paljon apua jo tähänkin mennessä! Jos itsellä tulee epävarma olo jonkun asian suhteen, niin sieltä voi aina kysyä. Onhan tämä myös paljon näppärämpää, kun ajomatka yhteen suuntaan ei ole tuntiakaan. Tietoa Catista, kasvatustyöstä jne löytyy lisätietoa hänen kotisivuiltaan: Nauruparran Kennel.

Ensimmäisellä kerralla, kun tutustuimme Catiin ja pentuihin, tapasimme myös Mallan iskän Varron omistajista Riikan. Cati ja Riika olivat sopineet, että Malla menee astutuspalkkiona Leppisen Riikalle & Mikalle, ja he sitten voivat halutessaan sijoittaa pennun meille. Minusta tämä kuvio sopii meille ihan älyttömän hyvin! Eli Mallan elämässä vaikuttavat nyt 2 kasvattajaa, joilta saamme paljon apua ja vinkkejä pienen koiran kasvatukseen ja kouluttamiseen, josta meillä kahdella ei sinänsä oikein kunnollisia kokemuksia ole. Mikan pääsimme tapaamaan vähän myöhemmin, kun käytiin kirjoittelemassa sopimuspaperi. Ollaan Antin kanssa oikein hyvissä käsissä! ;) Mikan ja Riikan kasvatustyöhön ja koiriin voi tutustua lähemmin Kennel Nitricin kotisivuilla.


Ensimmäisellä kerralla tapasimme myös Mallan äipän Hipun ja Varro -isukin. Ensivaikutelma Varrosta: Pitkänhuikea, urokseksi jotenkin siron ja ketterän näköinen koira. Vaikutti tosi mukavalta luonteelta, vaikka katsoikin meitä pennunhajuisia ihmisiä hieman nenäänsä nyrpistellen metrin päästä. Hippu nyt ei tietenkään ollut aivan kauneimmillaan ensitapaamisellamme, mutta kuvienkin perusteella paremmassa turkissa näyttää hyvältä ja oli myös mukavanoloinen luonteeltaan. Hieman on kuulemma tarkka omasta pihastaan, joten olemme koettaneet totuttaa Mallaa vähän kaikenlaiseen kulkijaan aina ihmisistä talitintteihin (mitä nyt onkin aika paljon, kun naapurin mamma niitä aina ruokkii).Hipun pentue oli varsin iso, jopa seitsemän pentua! Tämähän tarkoittaa tietenkin sitä, että Mallan kuudella sisaruksella on kuusi eri kotia ja näin meidän sosiaalinen pieni piirimme kasvaa entisestään! Sisaruksista voisinkin kirjoitella vähän enemmän juttua joskus myöhemmin, kun pääsen muihin pentuihin tutustumaan enemmän.

Seuraavaan postaukseen saadaan sitten vähän enemmän kuvia. Linkitän kuitenkin tähän loppuun erään kuvan Mallasta ja siskostaan Nupusta tuolta Nauruparran sivuston alaisesta blogista, missä tyttöset ovat vain viikon  ikäisiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti