maanantai 1. marraskuuta 2010

Pikku Hippula

Mallalla tulee huomenna 13 viikkoa koiranelämää täyteen, joten täytynee tehdä pikainen tiivistys mitä tässä on tapahtunut, palaisin jo halusta koluta "tätä päivää" läpi ;)

Malla tosiaan on yksi seitsemästä HippuVarrolaisesta, joita Catilta lähti uuteen kotiin.
Malla, "työnimeltä" Babydoll, on pentueen 'nätti tyttö' jolta odotetaan saavutuksia näyttelykehässä. Niskassa on kyllä pieni aavistus valkoista, mutta se toivottavasti katoaa kokonaan kun pentukarva vaihtuu "aikuisen turkkiin".

Malla 5vk (C) Carita Nurminen / Nauruparran kennel / http://www.kolumbus.fi/carita.nurminen/index.html


Käsitääkseni Malla on näistä pennuista myös ollut pienenä melkoinen luttana; syliin ollaan vain nukahdettu tai jääty hengailemaan ilman mitään 'ongelmia' kun muut ovat vastaavassa tilanteessa rimpuilleet pois :) Iän mukana, pentujen kasvaessa on tyttösestä löytynyt myös luonnetta! Saalisvietti lapsukaisilla on myös kova, joten tyttöseltä voidaan odottaa muutakin kuin nättiä naamaa, jos meidän avut vain riittää ;) 5 viikkoisena otettiin ja kannettiin myös pikkulintua (joka oli ilmeisesti hienoinen yllätys kaikille!). Pentue on myös pentutestattu, ja testauksen mukaan kaikkien tulisi olla sopivia harrastuskoiria.

On sinänsä hieman sääli, ettemme ole saaneet 'mukanaelää' Mallan pikkupikkupentuaikoja, vaan suurimman osan olen lueskellut Catin pitämästä blogista ja juttuja on voinut lukea myös hänen facebook -seinältä, sekä tietty hän on kertonut paljon asioita mitä tyttösestä on selvinnyt.