maanantai 29. marraskuuta 2010

Käytihin Tampereella nääs! Malla & Lily (+Jami) 15vk

Isännällä oli lauantaina Tampereella peliä ja mehän sitten Mallan kanssa akkalaumana ängettiin matkaan. Käytettiin siis tilaisuus hyväksi ja pistäydyttiin Mallan siskon, Lilyn luona kyläilemässä!

Käytiin tekemässä pieni luontopolkulenkki pöpelikössä sauvakävelijöiden seassa, eli liikunnan ja leikkikaverin lisäksi saatiin taas loistavaa häiriötreeniä mitä tulee nätisti käyttäytymiseen hihnassa ja kontakin ottoon. Nakki oli valttia tänäkin päivänä ja Malla on edistynyt kohtalaisen hyvin omasta mielestäni. Siihen nähden että treenataan silloin kun minä vain suinkun jaksan, eikä edes ihan joka päivä. Pentukurssin ohjeet hihnassa vetämistä vähentämään ovat mielestäni toimineet ihan hyvin. Tosin tämä ei päde jos näkökentässä on jotakin niin ihanaa kuin toinen koira, mutta ehkä sekin joskus lähtee lutviutumaan... ehkä joskus :)


Täytyy vielä kehua, kun Saija oli tehnyt ihan järkyttävän hyvää kanapiirakkaa. Sain reseptinkin joten täytyy kokeilla joskus kotona tota, varmasti ehdoton juttu jonain kauniina pakkaspäivänä! Mutta tämähän ei ole mikään ruokablogi...

Automatkailua peräkontissa. Mallaa tympäsi mokomakin toiminta!

Minun ja Saijan näkymä melkein koko lenkin ajan :)

Lilyn nenä on erinomainen sammakkoperspektiivi -kuvaukseen

Mallan sisko Nauruparran Mystery Storm Lily


Taaksepäin taivutuksia
Myös Jami kävi Lilyllä hoidossa, ja Lilystä kyllä huomasi että vähän stressiä pukkas kun yhtäkkiä kaverit makoilee sen pedillä, retuuttaa sen leluja ja saattaa lopettaa leikkimiset ihan tosta noin vaan! Kahvihetkeämme siis rytmitti Lilyn heleät haukahdukset. Jamistakin on kasvanut oikein komean olonen poika. Ehkä saadaan itsenäisyyspäivälenkiltäkin joku kuva napattua :)

Oli oikein mukava päivä Tampereella, vaikka ÅIF sitten otti Ilveksiltä pataan 6-5 jatkoajalla. Empä siis juurikaan missannut mitään. Ja Malla sai oikein hyvää autoilutreeniä. Vaikka eipä se vieläkään osaa autossa juuri rentoutua, joten meidän matkat ei selkeästikkään ole olleet riittävän pitkiä!

Reissun jälkeen Malla oli todella väsynyt, kun ei osannut nukkuakkaan koko päivänä juuri ollenkaan.

Tänään neiti olikin 7.50-14.40 välisen ajan kotona ihan kuivin sanomalehtipaperein! Eli kyllä meistä vielä joskus sisäsiistejä tulee, JEE! (noh, olkoonkin sitten että aamuyöstä teki pissat paperille)