maanantai 12. marraskuuta 2012

Ihmisen jäljellä..

Tässä on taas pari viikkoa hurahtanut ihan kirjoittelematta. Agility on ollut saman verran tauolla, koska Mallan ohjaajalla ja tämän blogin kirjoittajalla on valitettavasti fysiikka pettänyt sen verran, että juosta ei oikein voi ja kävellen ei kerkiä! 


Toissaviikolla Malla oli perjantai-lauantai välisen yön hoidossa Nuppu -siskonsa luona :) Juhlista isäntäväki sai tasaisesti päivitystä kuvien kera ja ilmeisesti kaikki oli mennyt meidän kullanmurun kanssa varsin hyvin! Suurin kulttuurishokki taisi karvakorvalle olla nukkumisjärjestelyt, sillä Elli ei ollut aivan mielissään puolet sängystä valtaavasta yökyläilijästä joka tottuneesti vetää poikittain selälleen kun unille käy.. Joskus taas käpertyy tyynylle nukkumaan. Olivatpa tytöt päässeet koirametsäänkin visiitille joten luultavasti ilta on ollut melko rauhallinen. Malla osaa tätänykyjään melko helposti rauhoittua uusiinkin kyläpaikkoihin.

Malla pääsi taas pitkästä aikaa tekemään ihmisjälkeä Porvoossa! Nyt treenailtiin tasaisella nurmikentällä, suoraa linjaa. Koska tätä ei oltu tehty hetkeen niin teimme jäljen jossa oli alussa joka askelmalla yksi nami ja sen jälkeen muutaman askeleen välein... tämä taisi olla vähän turha steppi joka aiheutti vain jäljellä palaamista (kun namit harveni, koira palasi takaisin tarkistamaan "etteihän nyt vaan jäänyt mitään syömättä!" mikä ei ole kovin ihanteellista ko. lajin parissa. Kertoo myös toki vähän tuon jälkiorjentoinnista, kun jokaisen askeleen kävi kuitenkin haistelemassa :) Jäljen lopussa olikin herkkukasa. Alla videoitu pätkä jossa minun ja Eerikan järkeilyä jäljellä... en jaksanut editoida pois :D 

Oman jäljen jälkeen Malla sai lähteä 'karuun' ja Jami etsi meidän selvittäen silmukan jonka kulkureittimme jäljelle ja sen jälkeen muodostui. Hieno Jami! Osasi myös jäädä kohtuullisen kauas vaikka kyseessä olikin tuttuakin tutumpi sisko koira :)

Ennen Mallan jälkeä sain itse kadota metsikköön, josta Niki vauhdikkaan suorituksen jälkeen pölähti luokseni :) 

Siellä sipoolainen kurvaa päätä pahkaa metsään!
...ja vain minuutteja myöhemmin Niki löysi kohteen :) Matkalle jättämäni esine ei sattunut matkalle, mutta onneksi Janne ilmaisi sen tosi hyvin ;) 
Tiimi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti