tiistai 4. tammikuuta 2011

Hippuvarrolaiset 5kk!

MIHIN TÄMÄ AIKA RIENTÄÄ?

tästä pienestä pallerosta..

on tullut jo tämmöinen ihan koiraksi tunnistettava otus! (mikäli ei kuuntele sen tuottamia ääniä)
Mutta ollaan me tästä pentuajasta nautittukin ja tullaan varmasti paljon nauttimaan. On se kuitenkin todella antoisaa seurata koiranpennun kasvua ja kehitystä ja huomata oma vaikutus siihen. Pentukurssi toi mukanaan omat lisämausteensa ja lisäsi minun ja Mallan yhteistyökyvykkyytä huomattavasti.

Tänään lenkillä käydessä sivulla kävely sujui ihan äärettömän hyvin! Ehkä vielä hitusen liian edelle kirii tuo koira mutta aivan hyvä noin muuten! Käveltiin monta metriä ja kun pysähdyin, koira istahti viereen. Kaikki täydessä kontaktissa. Tätä siis muutamia toistoja. Hyvä Malla! Tämän tytön kanssa jos on opittu jotain, niin se, että toistoja ei missään nimessä tehdä kymmeniä, hyvä jos edes viittä.

Ohituksia on alettava tosissaan treenaamaan, ennenkuin ollaan syvemmissä ongelmissa asian kanssa. Tämä on täysin väärin että asia on vähän jäänyt taka-alalle, koska me tunnutaan lenkkeilenvän aina eri aikaan muiden koiraihmisten kanssa, mutta siinä tapauksessa ei auta kuin pidentää lenkkejä. Ja sit varmaan kehitellä jotain treffejä erikseen koirien kanssa joidenka kanssa treenata ohittamista, koska kylänraitit nyt on väärällään noita jotka räksyttää vastaantulijat ilman että omistaja sanois touhuun mitään..Eli treenaappa sitte tämmösen kaa mitää, joka vois olla reagoimatta koiraan joka ei reagoi siihen, mutta haukkuu kyllä takasin jos hälle haukutaan.. Vinkkejä ja treeniseuraa otetaan vastaan! :)

Muutenhan Mallan elämä on varsin leppoista. Ruokaa tulee vielä kolmesti päivässä, tosin varmaan kohta vähennetään kahteen. Lenkkejä tehdään eri mittaisia ja pääasiallisesti tuo meidän miespuoleinen jäsen käyttää juoksemassa pellolla vapaana, kun sillä on jalkoja siihen hommaan enemmän :D Enemmän ja vähemmän käydään treffaamassa kavereita ja erilaisia ihmisiä, joten leikkikavereita riittää! Ja omaa pihaakin valvotaan tiukasti. Siitä ku pääsis jotenkin eroon..

Pääasia kuitenkin on että pallero on kasvanut hyvin ja pysynyt terveenä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti