sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juhannus Repoveden kansallispuistossa

Meidän poppoo vietti juhannuksen täysin omissa oloissaan ja "omassa porukassa" varmaan ekaa kertaa historiassa, ja keskikesän juhlan aikaan oltiinkin retkeilemässä Repoveden kansallispuistossa. Paikka oli upea ja maisemat huikeat! Suositellaan kyllä lämpimästi niin koira kuin lapsiperheillekin tätä paikkaa, puitteet oli tosi hyvät meidän taivaltaa :)

Seuraavalla kerralla laitamme koiralle valjaat, koirankuljettajalle jonkinlaisen juoksuvyön johonka koiran sitoa ja ehkäpä sellaiset laukut noihin Julius K9-valjaisiin vois investoida niin kantais hessu omat safkansa vaikka :) Ylläolevasta kuvasta näkee että ei toi meidän käytössä ollut systeemi ollut kovin hyvä. Koira kun veti kuin mikäkin hinaaja.

Ekana päivänä mentiin reilu 10km ja toisena päivänä varmaan vajaa 10km, toista yötä ei oltu koska sääennuste oli niin huono ja meidän teltta ei välttämättä ole enään vedenpitävä :D Toisekseen koko kansallispuisto oli melkolailla 'nähty'. Kanssakoirakoita oli jokunen, jostain syystä ihmiset eivät kunnioittaneet sääntöä että koirat olisi pidettävä kiinni! Kauhean kivaa huolehtia toisten koirista, että tuleeko ne oman koiran päälle joka on kytkettynä :| yhdelle mammalle heti alkujaan pääsinkin sanomaan että jos ottaisi koiransa kiinni että omani ei siedä irtokoiria!
Majoitus hoitu teltassa ihanalla hiljaisella rannalla (vähän syrjässä reitiltä) ja Malla niin nautti kun sai vain juosta, uida ja kieriskellä :D Yhtään ainoata keppiä ei koiralle heitetty ja olikin kiva nähdä kuinka koira meni vain rauhallisille uimalenkeille ilman mitään päämäärää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti