lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tokoavautuminen


Tässä olisi nelisen viikkoa tokoiltu taas niin että ihan itkettää! Valmennusryhmän koulutuksen jälkeen koiviksen tokotreeneissä tehtiin Suvin ohjauksessa seuraamista + perusasentoja oman tason mukaan (namittelin ja tehtiin ihan vauvakoirakkoseuraamista) ja ruutuakin vähän katsottiin. Namialustan kanssa ei oo mitää ongelmaa ja näyttöruutunakin liike toimi kivasti! Ko. treenistä nyt ei hirveästi voi kehua mitään muuta kuin onnistunutta yhteistyötä; juostiin, leikkittiin ja riehuttiin, eli kieli poskella pidettiin hauskaa! Lopussa oli jo hiki ja kädessä joku hermo kipuili kun Mallan hammas osui siihen peuhatessa mutta treenistä itsestään jäi tosi hyvä mieli :)

Seuraavalla viikolla 0-valmistautumisella (Mallan kanssa ei ole oikein jaksanut treenailla tuon valeraskaushormonimyrskyn takia..) oli kisanomainen treeni jossa otettiin pieni pätkä seuraamista, luoksetulo, jäävä maahanmeno ja hyppy. Malla oli vähän kujalla (vaihteeksi) mutta kyllä se sisäinen tokokoira sieltä hiljalleen taas tuntuu saavan tatsia tähän olevaisuuden tasoon... :)

Tämän viikon tokotreeneissä tehtii häiriötreeniä osin auringon paisteessa, osin vesisateeessa ja ukkosen pauhatessa. Lajitreenaus vaatii omistautumista :D Allekirjoittanut ei oikein jaksanut keskittyä ja tämä valitettavasti heijastui Mallan treeniinkin aika pahasti. Kovasti ollaan koetettu paikkamakuutakin treenata, mutta en vain ymmärrä miksi se paikallaan makaaminen (ja sen tarjoaminen!) onnistuu lähinnä kaikissa muissa tilanteissa kuin sitten varsinaisesti paikkamakuuharkkareissa?! Mutta kyllähän se jo oikeaa suuntaa alkoi näyttää, kun Malla tarjosi pään alas painamista yhdessä kohtaa (palkkasin välittömästi).
Muuten tehtiinkin sitte luoksetuloharkkaria lelukentän läpi (Malla toi matkalda dummyn..) ja seuraamista lelujen välitä pujotellen.. Se meni vähän paremmin kuin luoksetuloharkkari - sitten lopulta. Oli melkoista säheltämistä ja itselle jäi vähä huono fiilis ko. treenistä.

Seuraavat kaksi viikkoa ois vapaaharkkaria ja täytyy nyt miettiä että otetaanko miten 'tauon kannalta' tokojuttuja ja keskitytään puuhasteluun ihan allekirjoittaneen treenimotivaationkin kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti