sunnuntai 23. syyskuuta 2012

22.9.2012 Tuomarinkartanon vinttikoirakeskus, Helsingin seudun kennelkerhon piirimestaruuskisat (ALO3)

Eilen oli meidän syksyn koerutistuksen viimeiset kisat, jossa edustettiin Mallan kanssa Tolleriyhdistyksen joukkueessa alokasluokassa.

Edellisten kisojen (Alo0, kesk. ) jälkeen odotukset eivät olleet kovin suuret mutta kisoihin lähdettiin koska oltiin nyt kuitenkin ilmoittauduttu. Ilmeisesti kisaamaan lähtö ilman minkäänlaisia odotuksia ajatuksella "kokonainen suoritus olis kiva" kannatti, sillä pisteitä saatiin taas mukavasti ja niillä saatiin jopa tulos, Alo3.

Nollille meni ainoastaan jäävät, mutta minkäs teet. Tärkeintä oli että kehässä oli hyvä fiilis eikä r-päitä lentänyt. Lopussa, ennen hyppyä, Mallaa alkoi kuumottaa kehän laidalla näkynyt reppu (jossa loppupalkakka) mutta sain koiran tulemaan kanssani tekemään vielä yhden suorituksen ennen kehästä poistumista :)


Pisteitä tuli 134.5p ja niitä jakautui liikkeille seuraavasti

luoksepäästävyys 10

paikkamakuu 8  - tuplakäskytys maahanmenosta

seuraaminen kytkettynä 8,5

seuraaminen vapaana 8,5

jäävä maahanmeno 0 (ei mennyt maahan :D )

luoksetulo 8 1/5

jäävä seisominen 0 (ei pysähtynyt)

hyppy 8

yleisvaikutelma 8


Kisahermot piti ja suoritus oli ohjaajallekin miellyttävä. Hyvää fiilistä lähdettiin kehään hakemaan ja sellainen löydettiin, joten eipä valittamista :) Tietty olishan se ollu mahtavaa jos se hyvä fiilis olis siivittänyt ykköstulokseen asti mutta ehkä kaikkea ei voi saada!

Tolleriyhdistyksen joukkueen "narttuedustus", kuvassa Malla, Tyyne (AVO1) ja Nelli (ALO1, samalla TKI1)


Tolleriyhdistyksen joukkue pärjäsi kovatasoisessa kisassa suht hyvin ollen 5. (yhteensä 12 joukkuetta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti