keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Hauska kysely koirastani


1. Mitä 'ei niin fiksuja' tapoja koirallasi on?
Ei-fiksu tapa ja ehkä vähän röyhkeää käytöstä Mallalta on tulla moikkaamaan ihmisiä mälläämällä etukäpälillä suoraa haaroihin metsälenkillä käydessä. Eihän se omilleen tuota juurikaan niin paljoa tee, että lähinnä vieraat ihmiset joutuu housujaan pesemään, kun eivät osaa varoa ja aina ei ajoissa ehdi varoittamaan..

2. Onko sinulla jokin koiriin liittyvä tarvike jota ilman et pärjäisi?
Dysonin pölynimuri! Ai eikö se ole koiriin liittyvä tarvike..hmm..varmaan Mallan "kerhoreppu", kun siinä kulkee niin näppärästi kaikki tarvikkeet mukana.

3. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita teillä on?
Ei me olla suunniteltu mitään sen kummempia, harrastuksissa tavoitteena on edetä niin pitkälle kuin rahkeet ja resurssit riittää! Yksi haave olisi että Mallaa voisi käyttää johonkin ihan käytännönjuttuihin, kuten vaikka etsijänä tai metsästyskoirana!

4. Suosikkikuvasi koirastasi?

Vaikea paikka, pakko laittaa kaks!

Malla ja 3vko vanha siskontyttöni
Malla ei jätä ketään kylmäksi :D



5. Mikä on paras tapa viettää aikaa koirasi kanssa?

metsälenkki tai jotkut kivat treenit! Mutta koska laadukkainta aikaa mielestäni on se, jota voidaan viettää ihan koko 'perheen' voimin on noi metsälenkit, joten valitsen sen!

6. Miksi omistat juuri koiran, etkä muuta eläintä?

Meillä olisi kyllä kissa, jos vain Isäntä olisi suostuvainen :p Koirissa tykkään erityisesti siitä miten niistä saa parhaan kaverin kaikkiin menoihin, ne lohduttaa suruissa pelkällä läsnäolollaan ja riemuitsee kanssasi omalla koiramaisella tavallaan.

7. Millä sanoin kuvailisit koiraasi?

Pönttöpää hömppä, mutta silti niin reipas ja hieno tyty. Malla ei jätä ketään kylmäksi :)

8. Pelkääkö koirasi jotain, jos niin mitä?

Mörköjä. Liekkö sitten ikuinen mörköikä, mene ja tiedä.

9. Mistä keksit koirasi nimen?

Tämä onkin hauska tarina; Ennen kun mentiin pentua katsomaan ja käytiin nukkumaan, minun "päässäni soi" Taiskan äänittämä kipale "Haltin Häät", jossa Malla ja Saana järjestelevät häitään.. ennen nukahtamista mutisin miehelle että "hei, siitä meidän koirasta tulee muuten Malla" ja mies siihen "eikä tuu"... mutta niinhän siinä kävi että akkavalta voitti :)

10. Kuinka monta koiraa on sopiva määrä?

Riippuu varmaan tarpeesta, isäni tuntuu tarvitsevan joka saaliselämeille oman koiran (lintu, karhu, jänis, hirvikoirat erikseen..seurakoiraa unohtamatta Ü) mutta luulen että kun Malla tuosta vähän varttuu, niin meille tulee toinen koira..

11. Koirasi paras koirakaveri?

Malla on aina vuorollaan kaikkien kaveri, mutta varmaan Nuppu sisko on paras kaiffari kun sen kanssa pääsee aina juoksentelemaan koirametsään :) Myös Antsan äidin koira Piki lienee hyvä hurttafrendi, ihan jo sen takia et niillä on iiiso aidattu piha missä pääse juoksemaan. Rauha ja Tyyne taas on parhaita kaiffareita jos pääsee irrrottelemaan treenien jälkeen johonkin, niitten kanssa pääsee laumailemaan parhaiten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti