sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kesä viilenee väistämättä kohti syksyä..

Eipä mene taaskaan jutut niinkuin suunniteltu, ja me jatketaan Mallan kanssa eläinkoulueliitin riveissä ainakin jonkin aikaa, jos aikataulut ei käy liian ahtaiksi. Ainakin kuukausi saatiin lisäaikaa, sillä valmennusryhmä toteutetaan portautetusti, joten kerkeän justiinsa heittää Mallan kanssa treenit ohjatusti, ja sen jälkeen porhallan Söderkullaan säbätreeneihin.. tai näin on ainakin suunnitelma. Jos aikataulut ois jatkuneet entisellään, nää menis päälekkäin - ja pitäis kai itselläkin joku harrastus olla kun koiralla on niin monta! :)

Keskiviikkona treenailtiin Koivukylässä, teemana hyppy ja ruutu. Malla tarvitsee molempien kans targettia, mutta eipä noilla nyt hoppua ole että oppii - kuitenkin sen verran korkeamman luokan liikkeitä nuo! Noista treeneistä jäi parhaiten kyllä mieleen ehken kotiläksy: kahden viikon päästä on ekat 'kisanomaiset treenit' jolloin otetaan kisanomaisesti paikkamakuu ja sitten 2 itse valittua liikettä jotka suoritetaan yksi kerrallaan kisanomaisesti. Mä valitsin meidän liikkeiksi nyt luoksetulon ja seuraamisen - molemmissa on kyllä omat juttunsa. Mun pitäisi päättää että otanko luoksetulon aina sivulle vai eteen vai säädänkö eri sanojen kanssa?!

Torstaina oli valmennusryhmän harkat ja sielläkin tehtiin hyppyä ja ruutua. Malla meni molemmat hienosti, hypyn kanssa oli jotain hahmotusongelmia etäisyyksien kanssa ja tokavikalla kerralla neito hyppäsi suoraan esteen päälle! Esteenä siis pelkkä rima. Ennen näitä harkkareita otettiin tollerikaksikolla luoksepäästävyyttä, paikkamakuuta, jääviä ja seuraamisia. Luoksetulot meni kaverin treenatessa Mallalta yllättävän hyvin, koska Fia(?) puhuu ruotsia, joten Malla ei ottanut riemunkiljahduksia 'Kom' kutsusta :D

Huonona makuna suuhun jäi Mallan tekemät tuhot, joita teki omaa vuoroaan odotellessa. Taas on kuljettajan turvavyössä vekki :/ Ja nyt oli turvavyö jyrsitty reilu puolenvälin poikki! Perskeles. Kyllähän se harmitti, kun näki että koira istua tokottaa etupenkillä, ja kun menin sitä taakse siirtämään, niin mitään tällaista en tietenkään huomannut. Mutta sitten kotiin lähtiessä tietenkin havaitsin nämä neitosen toimenpiteet. Autossa venttailuun tarvitaan siis jonkinlainen uusi suunnitelma. Kevythäkissäkin oli joku repeämä luukussa. Ja olipa tuo vähän sohvaakin jyrsinyt aavistuksen taas.. mitähän takapakkia tämä sen edistyminen eroahdistuksen suhteen ottaa??

Perjantaina Malla kävi isännän kanssa lenkkeilemässä Kaapo -tollerin kanssa. Lauantaina ei tehty paljon mittään - tai sanotaanko että Malla keskittyi kotona viihtymiseen kun isäntäväki riekkui kukin missäkin. Tänään aamupäivällä käytiin reipas lenkki samoilemassa metsässä. Sieniä oli tosi paljon, mutta kun en tiiä niistä mitään ja Antsakaan ei suostu syömään, joten eipä niistä paljoa iloa ollut. Lenkille mahtui myös hakuruutuharjoituksia ja markkeeraus . Hakuruutu meni hyvin ja markkeeraus vähän huonommin, mutta se olikin tuolle vaihtamaan pyrkivälle nappulalle ehkä vähän turhan 'kiusallisen' hankala, ja damit lähekkäin ja sen noudonkin eräs onneton rähmäkäpälä-emäntä heitti ruudun damien viereen. Höps.

Ensi viikolla ois luvassa treeniä entiseen malliin, plus alkuviikosta olis tarkoitus treffailla Nuppua ja tokotreenailla jossakin jotakin. Mulla on vähän vapaata niin niitä kisanomaisia olis myös tarkotus harkkailla! Niin ja tarkoitus oli myös käydä trimmissä Leppisillä Tollershowta ajatellen. Sehän on jo ihan parin viikon päästä!! Handleria jännittää jo siinä määrin, että ensimmäiset worst case scenario -painajaiset kateltiin viimeöisen liskodiskon tiimellyksessä.. Kerrotakoon että tässä unessa multa katosi käsilaukku (uskoin että varastettiin) ja riehuin vihaisena kaikille. Heh, no niin mä teen joka tapauksessa, kun jännitän niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti