tiistai 9. elokuuta 2011

Treenintynkää..!

Perjantaina käytiin Mallan kanssa toiseksiviimeistä kertaa tokoilemassa Tammistossa, Vantaalla. Tokokurssikerta oli viimeinen, teemana hyppy, ruutu, nouto ja tietenkin treenattiin jo 'valmiiksi osattuja' temppuja. Malla ei ollut kovin motivoitunut tekemään esimerkiksi seuraamisia, joten niitä ei kovin paljoa sitte hinkattu (sitä tehtiin kuitenkin keskiviikkona jonkin verran) ja halusin muutenkin keskittyä näihin "uusiin juttuihin" enemmän.

Hyppy oli OK ja tehtiin namisalustalla ja ruutu samoten. Ei mitää ongelmia joten toistojakaan ei sitten tarvittu. Näitä sitte jatketaan kotona (kun emäntä onnistui löytämään kaupasta punaiset tötteröt ruuduksi!) ja koiviksessa.
Kapulahommiin käytiin sitten käsiksi naksuttimen kanssa. Eka tietty koetin vähä ehdollistaa naksuun ja sitten naksuttelin ja palkkailin siitä kun toinen 1) haisteli kapulaa 2) otti kapulan suuhun 3) nosti kapulaa 4) toi kapulaa luokseni 5) luovutti kapulan käteen. Tässä vaiheessa on vielä treenaillut mitään kestävyyttä tähän hommaan. Malla hiffasi siis naksun aika nopeasti ja vissiinki emäntä myös, koska kouluttaja kehui kovasti mun ajoitusta ja kehui jopa luonnonlahjakkuudeksi! hihi.. harvoin kuulemma näkee niin hyvää ekakertalaista. MUTJOO, olenhan maksava asiakas ;)

Torstaina osallistutaan vielä valmennusryhmään, mutta sen jälkeen alkaa tällä tätillä säbätreenit ja valmennusryhmähommissa jatketaan mikäli niille vaihtuu päivämäärä eikä mee muitten honmien kanssa päälekkäin. <ILMAINENMAINOS>Kauheasti kyllä tykkäsin ja kovasti suosittelen Eläinkoulu Eliittiä. Kouluttaja treenaa omilla koirillaan myös pk-juttuja melko aktiivisesti, joten mielestäni näkemys asioihin on sopivan laaja :) </ILMAINENMAINOS>

Huomenna ois taas koiviksen treenit ja siihen mennessä me saadaan Mallan kanssa paikkamakuu kuntoon, eiksje ;)

Lauantaina osallistuttiin Mallan kanssa Sipoon hevosharrastajien (SiHaH) järjestämiin Hevosten ja koirien MatchShowhun. Mitenkään erityisen hienosti meillä ei mennyt, mutta eka kerta aikuisissa vähän jännitti. Koiria taisi olla sen 13 kpl ja Malla palkittiin punaisella RUUSUKKEELLA (ei siis mitää köyhiä nauhoja tällä kertaa)  mutta ei sitten sijoituttu sen kummemmin. Saatiin myös kirjallinen arvostelupöytäkirja missä luki että "tottelevainen reipas nuori koira" -suuntaista, ja raksi-ruutuun menetelmällä luki että rakenne on erinomainen ja liikkeet ja käytös oli sitten "vaan" Hyvä. Mut joo, olen ylpeä että päästiin punaisiin vaikka vastapari ei ollut edes mikään huono (pari vuotta vanhempi, isompi lyttynokkainen) ja kehää saatiin juosta ympäri ja diagonaalia yllinkyllin.


Ryhmästä poistettaessa saatiin kai jotain royalcanin -raksupakettia (pieni sample) ja puruluurullan, jota Malla kantoi suussaan ylpeänä koko matkan kotiin :) Kotona me taidettiin nukkua tunnin päikkärit, jonka jälkeen Malla lähti Antsan kanssa Antsan isän luo iltaa viettämään kun emäntä oli omissa riennoissaan. Koira oli kylästellessäänkin vain nukkunut.

Sunnuntaille suunniteltu Hyvinkään reissu peruuntui emännän hassun olon vuoksi, mutta käytiin treenaamassa hakuruutua dameilla ja vaakkuakin noudettiin Minnan & Hugon kanssa. Mallalla meni hakuruutu maastossa ihan nappiin. Harakka oli vähän ällö. Treenit meni tosi kivasti kummallakin koiralla :) Kiitos Minnalle treenistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti