lauantai 20. elokuuta 2011

Tokoloma alko N-Y-T-!

Tänään aloitetaan lomareissu matkustamalla junalla Riihimäelle josta sitten suuntana Loppi. Mennään mun tädin luo yöksi, missä majailee tällä hetkellä pari sisarusta lapsineen ja huomenna otetaan suunta kohti Puolankaa.

Mut hei! Meillä on ollut tässä vaikka mitä! Olen itse ollut viikon 'kotilomalla' ja kirjoitellut opinnäytetyötä ja jopa ihan oikeasti on muodostettu tekstiä Word -dokumenttiin. Tämä kotioleilu on myös tarkoittanut naksutintreeniä taukohetkinä ja Mallan kanssa ollaan treenattu palauttamista (eteen) ja pitämistä (kapulana puruluurulla..) ja niihän tuo neiti hoksasi että palkkaa ei tule jos kapula putoaa varpaille! Tosin nyt pitää alkaa jo nostamaan vaatimuksia ja vaatia tarjoamaan pitämistä heti alkuunsa, koska nyt se pudottaa kapulan varpaille ekana vaihtoehtona ja sitten vasta pitää ne vaatimani sekunnit sitä suussaan!

Torstaina käytiin Leppisillä, moikkaamassa heidän lauman lisäksi Riikaa ja tyttöjä, jotka olivat aluksi koulussa mutta käytiin poimimassa bussipysäkiltä koirien kanssa. Alun riekkumisen jälkeen Malla meni ihan OK:sti lauman jatkona :)Keskiviikkona koiviksen porukan kanssa otettiin liikkeestä seisominen ja luoksetulossa pysäytys. Kerrankin koiran ennakoinnista on jotain iloa, mitä tuohon pysäyttämisen opetteluun tulee.

Mut nyt ei kerkiä mahottomia sepostamaan, kun Eerika tulee helikopterin kanssa tänne, lastataan Malla Jamin kaveriksi peräkonttiin ja suunnataan pentujen 1v treffeille Espooseen!

2 kommenttia:

  1. Millä alalla opiskelet? Olen huomannut, että sinulla on koulun liskäksi niin paljon aikaa touhuta Mallan kanssa, mikä on tietenkin erityisen ihana asia. =)

    VastaaPoista
  2. IT alaa opiskelen AMK:ssa, IT-tradenomi minusta sitten kohtapuoleen olis tarkotus "leipoa".

    Itselläni ei ole tämä koulunkäynti kolahtanut ollenkaan (joka onkin syy miksi pyrin suorittaman koulun mahdollisimman nopealla aikataululla..) joten aikaa on helppo järjestää :) Ammattihan mulla tältä alalta jo onkin, joten käytännön juttuja ei ole pahemmin tarvinnut opiskella "kotitöinä".

    Kaiken kukkuraks viime lukuvuonna sain eräältä kurssilta välillä käydä kotona välillä antamassa naperon iltapäiväruuan, koska opettaja oli erityisen ihastunut tollereihin ja oli itsekin aikeissa sellaisen laittaa! Muutenhan mä jouduin aina karkaamaan ;)

    VastaaPoista