tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hyvää Koiranpäivää!

Koiranpäivälle sattui koiranilma mutta niin me vain Mallan kanssa uhmattiin sääoloja ja käytiin reippaasti lenkillä. Moni muukin lenkkeili samaan aikaan, ja huomasin että kun näköpiirissä oli kolme koirakkoa eri puolilla -> Malla oli ihan hiljaa ja nätisti hihnassa. Kun myöhemmin tuli vastaan yksi (tuttu) koirakko, Malla ei sietänyt tuijottamista ja alkoi rähjäämään. Koska koirakko oli tuttu ja paikka turvallinen, päästin Mallan hihnan irti ihan vain nähdäkseni mitä tapahtuu. Malla kimpoi koirakaverin luo suurinpiirtein samantien selälleen makaamaan ja matelemaan. Ei siis pelännyt tms että olisi jäänyt luokseni tai pysytellyt kauempana. Noh, nyt on tuokin nähty eikä tartte enään miettiä sitä.

Lauantain ihanaa säätä fiilistellen Mallan ja Rauhan kanssa
Malla ei tänään saanut mitään extrakivaa koiranpäivän kunniaksi, mutta itse kävin ilmaisella Tommy Wirénin luennolla. Luentohan sisälsi ihan perusasioita, mutta kuten hän itsekin täsmensi, niin perusasioiden harjoittelulla ja opiskelulla päästään jo pitkälle oli harrastetaso mikä tahansa. Kirjaa en ostanut mutta voihan se olla että sen voisi jostain saada lainaksi ;)

Tänään sain myös mailia että päästään varasijalta Korrin Riitan nuorten koirien tokokurssille! Ryhmässä siis kisavalmiit/kisaamaan aikovat, joten luultavasti taso on sopiva (ottaen huomioon että kohta on jo koe!) meille. Kurssi alkaa siis jo ensi viikolla, joten mielenkiinnolla odotellaan ja saadaan sopivasti viimeistelytreeniä!

Voisi siis sanoa että Koiranpäivän kunniaksi toteutin pyrkimystäni tarjota koiralleni mahdollisimman "pätevää" koulutusta ja tukea arjen haasteisiin näillä luennoille ja kursseille osallistumalla! ;)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti