sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Nuorta kauneutta Kouvolassa

Malla kävi Kouvolassa, tarkemmin Inkeroisissa. ryhmänäyttelyssä näyttäytymässä Kirsi Niemiselle.
Nuorten luokassa oli 3 narttua (tollereita kaikenkaikkiaan 14!) ja Malla arvosteltiin NUO ERI NUK 1:ksi!

Malla taisi olla luokkansa voittaneista ainoa jolle ei SA:ta tullut, mutta sitäpä me ei jäädä harmittelemaan, kun koira on vielä ihan junnu!

Mut arvosteluhan se kaikkia kiinnostaa! Kirsi Niemi siis arvioi Mallaa näillä sanoin:

Erinomaista tyyppiä oleva narttu jolla on feminiininen pää ja hyvät korvat. Hyvä kaula, rintakehän syvyys ja runko, hieman pitkä lanne. Luisu lantio, hyvä raajaluusto. Oikea väritys ja hyvä karvapeite.
Liikkuu yhdensuuntaisesti, esiintyy hyvin.

Jännitystä päivääni lisäsi myös käyttöluokka, jossa ainoana koirana esiintyi Rauha. Jos nenätyöskentelyä ei lasketa, niin Rauha esiintyi kyllä tosi nätisti ja suht "itsenäisesti" (mitä minä nyt siellä hihnan päässä roikuin) ollen käyttöluokan paras ja saaden laatuluokitukseksi EH. Karvassa oli tuomarin mielestä parantamisen varaa.

Sopuli sikaa antaa kevythäkissäkin.


Aurinko paistoi ja sää oli hyvä. Koirat käyttäytyivät tosi hienosti ja varmasti osaltaan keliolosuhteet paransi hommaan keskittymistä. Mallaa esittäessä osasin olla rennompi kuin aikoihin, Rauhaa esittäessä vähän jännitti sitten enemmän mutta koirapa ei siitä paljoa välittänyt. Veikkaanpa tuon karvanlähdön vuoksi että tämä näyttely jäi kesän viimeiseksi. Jos ja kun tuo neito juoksee seuraavan kerran joskus joulukuussa ja jos ja kun kasvattaa turkkia siihen mennessä, niin ehkä vois miettiä jotain Voittajaa ... Tamminäyttelykin houkuttelisi kovasti! Imuroidessani tätä huushollia suunnittelin kyllä vakavissani furminaattorin käyttöönottoa..

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hienoista näyttelytuloksista!

    Bongasin teidät inkeroisten näyttelyissä, ja täytyy sanoa että Malla on tosi mukavan näköinen tollerityttö :)

    Ja tuohon furminaattoriin, kannattaa sellainen ehdottomasti hankkia :D Itse en tiedä miten selviäisin oman tolloni karvanlähdöstä ilman tuota ihanaa ihmekampaa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Furmis multa löytyykin jo, mutta aina mua jarrutellaan sen käytön suhteen.. mutta kyllä sen sitte huomaa, kun on aika heittää bikinimalliin ;)

    VastaaPoista