lauantai 4. joulukuuta 2010

Kuvaton 17 viikko...

Onkohan näin ettei saada Mallasta 17 viikon ikäisenä yhtään kuvaa? Piti käydä tiistaina ottamassa muutama photo kauniissa auringonpaisteessa, mutta kameran sulkijan toimintoihin ei ollut akussa riittävästi virtaa.. Ja sen jälkeen kamera on lojunut nurkassaan koskemattomana. Pöh ja höh, saamattomuutta!

Tällaisina aamuina, kun ei ole pakko nousta aikaisin tai ole pakko tehdä MITÄÄN me ollaan Mallan kanssa otettu jo melkein tavaksi köllötellä sohvalla. Välillä tuo heräilee, menee viileämmälle lattialle nukkumaan tai pyörähtää ulkona pissalla ja tulee sitten taas kainaloon :D Eli sanottaisiinko nyt näin että "koira ei tule sohvalle" on epäonnistunut aika railakkaasti. Sänkyyn tulemisen kanssa ollaan koetettu olla ehdottomia, että ilman lupaa ei todellakaan tulla viereen.. Ja melkein joka kerta koiraa sängystä poistettaessa todetaan vain toinen toisillemme että "kun musta ois kyllä mukava ku koira olis kainalossa" ...  Tahdonvoimaa vaaditaan!

"Mollis" on siis todellakin kokoperheen koira ja haluaa olla siellä missä mekin. Vessassakaan ei mielellään käydä yksin ilman tapittavaa silmäparia, mutta yksityisyyden saakin laittamalla oven perässään kiinni ilman ongelmia.

Meillä on kotona myös pieni vahtikoira! Yöllä kömmin kotiin puolenyön aikaan ja makuuhuoneesta kuului vihainen haukkuminen pienellä murinalla höystettynä. Ei ressukka uskaltanut kuitenkaan kai heti ovelle puolustamaan :D Rauhoittui kuitenkin kun Antsa murahti ja sanoi että "Tiina se siellä vain on" ja sittenpä pentu tassutteli eteiseen lapsiportin vierelle ja laittoi maate. Piti minulle seuraa iltatoimien ajan olohuoneen puolella ja seurasi sitten makuuhuoneeseen. Mun ei siis tarvitse todellakaan olla kotona yksin juuri missään vaiheessa! Pihalla tuo haukkuu myös toisinaan, mutta Catin neuvon mukaisesti pihassa haukkuminen johtaa sisätiloihin siirtymiseen. Pihassa haukkuminen ei kuitenkaan vaikuttaisi olevan siitä että koiraa pelottaisi tai olisi kova tarve puolustaa omaa aluetta. Se vaan tykkää meidän naapureistakin nykyään niin paljon ettei halua että ne pääsevät kulkemaan hoodeilla ilman että neitosella olisi sinne pääsyä :(

Pakko kyllä myöntää että omaa pimeänpelkoa hieman lisää se, että koira haukkuu 'tyhjää' joskus yöllä, vaikka mitään näkyvää syytä sille ei löydy. Hrr.. kummitteleekohan meillä, vai näkeekö se omia mörköjä puoliunessa?

Viime viikonlopun leffaputkessa oli Indiana Jones ja sitähän katsottiin porukalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti