perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kohti Lohjaa..

Oli unohtunut julkaista tuo edellinen teksti niin julkaistaan nyt sitten kaksi :) Muokkasin toki vähän kirjoitusmuotoa siitä, jospa ei hämäisi niin paljon.

Malla petrasi maanantaina huikean paljon edellisestä kurssikerrasta; Ei niin paljon pyrkinyt muiden luo, otti upeasti minuun kontaktia ja jopa leikki kanssani jollain löytämälläni kepillä. Normaalisti tuon huomiota ja mielenkiintoa on hankala vastaavassa tilanteessa saada niin paljon että pystyy pistämään leikin pystyyn! Tottistelu meni myös hyvin ja koira melkein malttoi mielensä luoksepäästävyyttä treenatessa. Ohittamiset mentiin kuono maassa kenestäkään välitämättä. Kai tuosta seuraavassa vaiheessa mulla olis edes jotakin mahdollisuuksia saada kontaktia tohon eläimeen niin, että muut koirat jäisi kuitenkin huomiotta?? Noh, aika näyttää. Seuraaminen ja sivulle tulo olivat melko hanskassa, siis koiralta - ei niinkään minulta. joitain virheitä tein, mutta niistä on vain opeteltava pois!

Tiistaina sitten oli koiralla pesu, ja voi kuinka ei tykännyt hommasta laisinkaan! Harjailin tuota kuivaamisen jälkeen jonkin aikaa ja turkki on nyt suht koht suorassa eikä kovin pahasti kikkuralla.

Nyt sitten pitäis käydä lihapullakaupan kautta ennen Lohjalle suuntaamista sunnuntaina..


Saa tulla moikkaamaan! Meitä on tollerikehässä 5, joten luulen että Malla erottuu joukosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti