perjantai 18. maaliskuuta 2011

Rentoa loikoilua (n. 7,5kk)

Otsikon mukaisesti viime viikko on kulunut melkolailla möllöttäessä. Emännän ja isännän kouluhommat ovat vieneet valtavasti vapaa-aikaa, vaikka sitä tietenkin koiruudelle on myös uhrattu. Ja onhan toki tärkeätäkin, että koira osaa olla jonkun päivän myös aivan rauhassa! Ollaan saatu kuulla muutama varoitus myös tuosta koiran paljosta aktivoinnista, joka voi aiheuttaa ylivilkkaan ADHD-yksilön, mikä kokoaika vaatisi tekemistä ja huomiota. Meidän koira osaa onneksi myös ottaa rennosti.

Kilpailijatutkimusta (Tarpeettomien vakuutuslaskujennoutaja)


Aktivointia toki myös tarvitaan, ettei sitä energiaa purettaisi mm. tuhovimman toteuttamiseen. Toissa maanantaina aloitettiin pentukurssilla, jonka temput me siis jo melko hyvin kotona osataan, mutta lähdettiinkin tuonne hakemaan ennemminkin sitä häiriönsietoa parin muun pennun avulla. Ja voi tuota riekkupelleä! Kauheasti olisi halunnut uusien tuttavuuksiensa kanssa telmiä ja leikkiä vain.! Tämä ensimmäinen kerta oli, kuten edelliselläkin kerralla, lähinnä vain koirien taitotason selvittelyä ja kouluttaja tavallaan tutustui jokaiseen. En ole ihan varma muistaako se täti meidän Mallaa :D Ei tosiaan tarvinnut yhtään innostaa tuota, kun se jo hyppi vasten ja pyrki ihmisten kasvoille. Tai siis tässä tapauksessa kouluttajan kasvoille. Iloinen ja sosiaalinen tapaus on joo..

Toissa maanantain kurssin jälkeen koiruus ei ole tainnutkaan pahemmin tuhota muuta kuin pari kappaletta alusvaatteita, mutta taitaa se enemmänkin olla vaatteiden heitteillejättäjän vika, ennemmin kuin koiran, eikö? Pleikkari on myös toistaiseksi ihan ehjä!

Viime viikonloppuna käytiinkin Mallan kanssa Eerikan syntymäpäiväjuhlissa, mitä vietettiin mukavasti ulkoilmassa. Siellä oli lapsikontaktia siinä missä aikuisiakin, ja neidissä riitti virtaa ja innostusta. Päivän päätteeksi koiruus olikin ihan sylivauva-kamaa, veti tirsat isännän sylissä kerällä pariinkin otteeseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti