sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lohjan tulos: Sininen nauha

Kommenttina saatiin tuomarilta suoraa jotain et meil on hyvä pohja yhteistyölle mutta vähän vaatii vain treeniä tuo kehässä olo.
Paperissa luki:

"Feminiininen narttupentu. Sievä pää, pyöreät silmät. Etuasentoiset lavat, suorat olkavarret, riittävä runko. Hyvä selkälinja, luisu lantio. Oikea karvanlaatu. Liikkuu halutessaan hyvin (eli pomppimiseksi meni) esiintyy ja esitetään hyvin"

Pitkän pitkä päivä, kun paikalla piti olla 12 aikaan, ja itse päästiin kehään vasta joskus kolmen jälkeen. Malla kyllä tsemppasi tosi hienosti ja osas tosi hyvin olla siellä ahtaassa koira ja väenpaljoudessa! Taisin pelata korttini väärin juuri ennen kehään menoa, ja en ollutkaan enään ihan-niin-kiinnostava ja sit hajut veivät voiton.

Omasta mielestä oltiin kyllä sievempiä ;)

Mallan veli Metka taisi olla ROP, Jami sai keltaisen nauhan...mutta oli kyllä saavutus jo sinällään, että jami selvisi kehään asti!

EDIT: Cati otti ystävällisesti kuvia meidänkin toilailuista kehässä
Copyright Carita Nurminen


Copyright Carita Nurminen
 Osasi se Malla myös juosta kehässä niin halutessaan. Tiina vaan ei osannut juosta kehässä liian monen liikkuvan osan (namupussi, kädessä oleva lihapulla, lihapullista kuumentunut koira..) kanssa niin että se olis ollu järin nättiä katseltavaa!
Copyright Carita Nurminen
Ja verrokiksi sitten ne rotunsa kauneimmat tällä kertaa... (pst, tämä voittanut narttu oli myös sen 7kk)

Meillä olisi pitänyt osata esittää/esiintyä vaan yhtä upeasti kuin Riika, siihen se homma niinku kaatus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti