torstai 31. maaliskuuta 2011

Random kuulumisia (vajaa 8kk)

Kevät se vain etenee ja aurinko paisteloo. Kantohankeakin ollaan päästy juoksentelemaan, tuo meille ihmisillekin monipuolisempaa lenkkiä. Hurja touhuaminen on kyllä jäänyt vähemmälle ja keskitytty lepäilyyn. On näet tämä lisääntynyt valoisuus jostain syystä aiheuttanut jonkinlaisen kevätväsyn ja jaksaminen koulujen ja töiden ohessa on tosi tiukassa. Onneksi se pian helpottaa! ..toivon..

Ostettiin PS3 ja GuitarHero. Kuvassa Malla odottaa omaa pelivuoroaan minua hiljaa fanittaen..

Malla on tykännyt uudesta ruuasta, jota ollaan tuon roburin seassa syötetty ja hiljalleen %-määrää lisätty. En tiedä yhtään missä ajassa nämä näkyy, mutta turkki kiiltää ja kasvaa hyvin toistaiseksi. Kakkaakin tulee ihan normaaliin malliin.

Pentukurssi oli aika härdelliä. Meidän lisäksi oli vain yksi pentu tällä kerralla mukana ja Mallalle siinä on enemmän häiriötä kuin neljässä koirassa kerralla. Koko ajan pyrki toisen luo ja vinku ja pomppi ja poukkoili. Eli tulipahan tehotreenattu ohituksia ja tottisteluakin saatiin välillä toteutettua, kun säheltämiseltä pystyttiin. Namitkin loppui kesken!

Hihnatreeniä ollaan jatkettu, mutta pentukurssin jälkeen ollaan panostettu ohittamiseen. Oma virheeni tähän asti on ollut se, että mulla on ollut kädessä vain yksi joku pieni nami.. Mallan huomion saamiseksi tarvitaan kourallinen nenän eteen, silloin onnistuu!

Jospa Mallan 8kk -postaukseen saataisiin taas vähän vauhdikkaampaa kuvaa mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti