keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Eka kerta BIS kehässä!

Me opiskelijat ollaan aloitettu kesä(työ)loma ja Antsa on ollutkin neitokaisen kanssa kotosalla tässä viikolla. Joka päivä on kuitenkin tullu reissua kauppaan ja ties minne, niin yksinolot on ollut muutaman tunnin luokkaa, jolloinka mitään ei ole kerennyt tuhota. Ihan kivaa tulla välillä kotiin eikä ole tarvinnu heti siivota koko kämppää jonkun täytteistä..

mut asiaa! Tänään käytiin iltapäivällä heittämässä Kaapon kanssa taas pieni leikki ja lutasivat jorpakossakin, komealla kaarella mallakin sinne aina molskahti. Kaapo oli niin keppimaanikko, että jopa sukelsi muutamaan otteeseen keppien perässä! Hurja tolleri :D

Mut kotii ku päästiin niin Malla kävi suihkussa ja piti pienen kaunistautumishetken, ja sitte lähdettiin tässä Nikkilässä järjestettyihin mätsäreihin! Mätsärit meni kivasti, Malla käyttäyty tosi hyvin. Pariarvostelussa sai kuitenkin sinisen (limenvihreän) nauhan(langanpätkän) *oltiin muutes isojen pentujen sarjassa nro UNO, joten suunnitelmat mennä ilmoittautumaan kahden kouhon väliin ei onnistuneet tässä impletointivaiheessa* mutta sijoittuikin sinisten kehässä ykköseksi! Sepäs sitten tarkoitti sitä, että ei ehditty salkkareiks kotiin, kun piti odottaa muut kehät ja käydä heittämässä muutama kierros BIS -kehässä. Ja BIS kehässä joutu seisottaan KAUAN oli ihan järkyttävän pitkä tuokio siinä seisotella ja tuli ihan selkäkin kipeeks.
No mutta, ei me oltu ihan viimesiäkään, ja tultiin seitsemänneksi! Eli SIN 1 BIS 7 ja koiralta erinomainen suoritus. Tietty vähän paremmin ois voinu antaa kopeloida, mutta BIS kierroksella ei ollu mitää ongelmii luoksepäästävyyden kanssa..ja voi että mä olen ylpeä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti