keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Porvoosta SIN 3

Mallan kanssa käytiin SPL Porvoon järjestämissä mätsäreissä pyörähtämässä. Esiintymistä kehässä voi kehua juurikin pyörähtämiseksi, koska kehä oli niin pieni etten itsekään oikein koordinoinut siinä liikkumista. Tuomari tykkäsi muuten koirasta, mutta ahtaat on kuulemma takapään liikkeet. Mut mä syytän alustan ruohoa ja sitä pientä kehää! Ja ehkä me vielä harjotellaan tota kaunista kehäjuoksua...

Malla kyllä on jo alkanut hiffamaan, että kehässä juoksun päätteeksi vaadin siltä seisomista, ja tarjoo sitä jo kivasti itsekin. Mulla on siinä sitten muutama sekunti aikaa kaivaa broileripullaa taskusta ja flikka napottaa seisomassa :) Luoksepäästävyys oli broileripullien ansiosta tosi mainiota, ei pyrkinyt sillä tavalla tuonne tuomarin syliinkään, niinkuin tähän asti. JES! Eikä siis mitenkään pakittele tai väistä, taisi olla tänäänkin Mallan vahvuus!

Pennut oli kaikki samassa kehässä, isot ja pienet, joten se meidän kehä oli tosi pieni kooltaan. Pentuja oli myös todella paljon paikalla, oli pisimpään pyörivät kehät. Malla oli arvostelussa sellaisen jonkun pikkuisen koiran kanssa, joten kun juostiin yhdessä, jouduttiin pysähtymään puolessa välissä  että saivat sopivasti etumatkaa. Tuomari oli mukava mies, ja jotain mainitsi sitten tosiaan ahtaista takaliikkeistä, ja siksi sai sinisen nauhan.

Sinisten kehässä tehtiin edestakaisinliikkeet Jamin kanssa, ja oltiin ihan vierekkäin, niin sehän meni häsläämiseksi! Jamille oli helpompaa mennä Mallan kanssa, mutta Malla ois halunnut Jamin luo ja nenä viisti maata. Sellaista sähläystä. Eipä ne muutkaan pennut siellä kovin täydellisesti menneet, mutta Mallan nostaminen kolmanneksi oli silti ihan yllätys! Palkinnoksi tuli pari raksupussia penturuokaa (Royal Canin) joista toisen annoin Jamille ja sitten oli ihana vinkulelu, mistä Malla oli aivan onnessaan :D Voi että, kun voisin sanoin kuvata sen tyytyväisyyden.... mut ei mun tarvi, kun mulla on kamera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti