lauantai 7. toukokuuta 2011

Karvaa ja kavereita

Kesälaitumet kolkuttelee jo nurkan takana, allekirjoittaneella on viimeiset kouluspurtit edessä tulevalla viikolla, ja sitten voikin mennä töihin 'lomailemaan'. Tällatavalla 'perheellisenä' ei oikeastaan jaksa edes harmittaa että työpäivät ovat kuusituntisia. Kaikki aika pois töistä on kuitenkin aikaa koiran kanssa touhuamiseen! ;)

Ollaan tosiaankin puuhailtu Mallan kanssa tylsän arjen vastapainoksi. Vappuna käytiin tutkimassa eväsretken muodossa erästä metsikköä Paippisten puolella. Malla löysi jorpakon ja hirvenkakkaa! Leikittiin myös piilosta ja Malla löysi kauempaakin ja vaikeammastakin piilosta hullun nopeasti! Pitäis varmaa oikeesti alkaa miettii sen kanssa jotain etsijäkoiratoimintaa, vaikka se onkin sitten oikeesti ihan erilaista kuin tämä meidän leikkiminen.

Kuluneella viikolla käytiin moikkaamassa tässä lähistöllä asustelevaa Kaapo -tolleria kahteenkin otteeseen. Sellainen 2,5 vuotias tolleriherrasmies. Mä tykästyin koiraan kyllä tosissani. Semmonen ihana lussukka. Onneksi asuvat tosi lähellä, ja uus lenkki sovittiinkin jo alustavasti ensi viikolle. Kaapon avulla, toisinsanoen käyttäen väsytystekniikkaa, saatiin myös eilinen näyttelykurssi skulaamaan tosi hienosti!Huh huh, ajatus vähän pomppii, käytiin juuri Mallan kanssa 'naapurissa' hakemassa kukkasen juurakkoa ja Malla kävi leikkimässä Peppi -saksanpaimenkoiran kanssa hetken aikaa. Sen verran että emäntä kerkesi tsekkailemaan ja keräilemään kukkapenkeistä hieman inspiraatiota ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti