sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluaatto

Jouluaattona Joulupukkikin matkaan jo käy, mutta niin lähti myös meidän poppoo reissun päälle.
Aamulla kotona jaettiin vähän lahjoja sekä pakattiin matkatavaroita. Malla sai muka joululahjaksi vinkulelun tuolta meidän treenirepusta! Eiköpähän puuttunut näädältä korva kun lelun lopulta pois keräsin..Aloitettiin Antsan vanhempien tykönä. Syötiin ja saunottiin ja Malla pöhelsi menemään Pimun ja Pikin kanssa, kunnes alkoi seurailemaan pienen tonttutytön puuhailuja :) Meille on ollut tärkeätä että Malla tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, oli kyseessä vanha tai nuori. Lintujen ja muiden raatojen ohessa ollaan muistettu esitellä Mallalle myös pieniä ihmisiä ja suhtautuminen on tosi hyvää. Onnekkaasti meillä on ollut käytettävissä hyvinkin koiraystävällisiä lapsia, joten ikäviä kokemuksia ei ole neitokaiselle kerääntynyt :)

Tontut oottelemassa pukkia kylään!


Joulupukkiakin Malla näki ekaa kertaa. Antin veljen rotweiler Pimu ei tunnistanut tuttua tyyppiä naamion takaa ja haukahtelikin vähän, siinä missä Malla meni varoen häntää heilutellen tutustumaan joulugubbeen :) Joulupukki antoikin Mallalle yhden paketin josta paljastui sian saparo!
Syömisten ja lahjapakettin availun jälkeen olikin aika pakkautua autoon ja suunnata nokka kohti Pohjanmaata. Automatka meni Mallalta hyvin ja voi sitä riemua kun perillä olikin reilusti lunta!
Malla on täällä Antsan mummolassa aivan kuin kotonaan, vaikka taitaa olla vasta kolmas kerta kun täällä ollaan kyläilemässä. Viime yö oli tosin hieman rauhaton :P

Joulukuusi ja Tonttumies ja Malla
Tässä on tarkotus nyt olla viikko reissussa, ja vaikka mitä jännää on reitille suunniteltu. Kiitos ja Kuulemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti