maanantai 19. joulukuuta 2011

Synkempi talvi

Jo on pimeää, kun ei ole enään lumesta tietoakaan! Kaikki mitä tuli, on satanut pois.
Allekirjoittanut on kuluttanut aikaansa koulutöihin enemmän kuin kuluneena kahtena vuotena yhteensä, mutta jospa se tästä. Enään ei tarvitsisi muuta kuin saada opinnäytetyön asettelut kuntoon.

Lisäksi hienoinen budjettivaje on aiheuttanut yhden auton politiikan, mikä tarkoittaa sitä, että kun isäntä on lähtenyt treeneihin on jäänyt Tikkurilan reissut sivu suun. Pientä treenitaukoa on siis ollut havaittavissa, mutta pieni taukoilu tahtoo yleensä lisätä treenimotivaatiotakin. Eiköhän se viimeistään keväällä itsestään ilmoittele, kun päiväkin alkaa pidentyä..

Lauantaina Minna kävi Hugon kanssa kyläilemässä, ja koiruudet pääsivät vähän vaakkuilemaan! Kun vaakkuilut oli vaakkuiltu, pääsivät punaiset juoksentelemaan ympäri tiluksia. Mallalla oli selkeästi ollut Hupea ikävä, tai ainakin jälleennäkemisen riemua oli ilmassa! Hugo on niin mukavan rauhallinen setämies - noin niinku tolleriksi! Mallalla oli kovasti kierroksien hallinnassa tekemistä, joten Antsa otti vain pari noutoa.

Sunnuntaina Malla herättelikin reippaana seuraavaan aamuun, kun pikkujouluhulinoiden jälkeisessä väsymyksessä piti alkaa valmistautua treenaamaan. Ulkoilmojen antaessa parastaan (vettä satoi ja oli suhtkoht vilakka keli, pieni tuulikin..) suuntasimme Hakunilan urheilukentän parkkikselle, jossa treffasimme Hanniksen.

Koirat kävivät pienellä jaloittelulenkillä, jonka jälkeen käytiin kasaamassa ruutu ja viemässä muutenkin tavaroita kentälle. Malla ja Tyyne pääsivät ensimmäisinä treenaamaan. Otettiin ihan itsenäisesti juttuja, minä Mallan kanssa lähinnä paikkamakuuta ja seuraamista. Itse sää antoi pientä lisähaastetta treenailuihin, mutta niin antoi myös sopivaa häiriötä Hanniksen ja Tyynen treenailut meidän lähellä, puhumattakaan kierroslukemista millä koira raksutti. Paikkamakuut menivät loppua kohden vähän huonoks (liikaa toistoa?) mutta seurailut meni vähän paremmin silloin kun Malla jaksoi keskittyä. Uudessa ulkokentässä on omat haasteensa kun on noin vilkas koira joka kerkeää havainnoida 100 asiaa yhtäaikaa. Aiemmin kokeilemiani naksutinjuttuja en lähtenyt enempiä harjoittelemaan tällä kertaa, koska ne häiritsi Tyynen ja Hanniksen treenejä. Jatketaan naksuiluja kotioloissa nyt joululomalla :)

Vietiin tytöt autoon ja avustin Hannista ja koetin ottaa oppia Rauhan treenipuuhista. Ruutua ja luoksetuloa lähinnä. Voi kun Mallakin jaksaisi olla yhtä innoissaan ja kiinnostunut jostain tennispalloista aina! :D

Myöhemmin päivällä Nuppu kävi pari tuntia kylästelemässä ja Malla kiipesi syliin "yhyy en jaksa enää leikkii ton kaa", kun oli pari minuuttia painineet..! (kyllä, tollerikin voi väsyä..) Ja Nuppunen ei ollut pysyä housuissaan kun Mallasta ei ollutkaan leikkikaveriksi.

Näinpä oli viimeaikojen kuulumiset. Tässä nyt aloittelen joululomaa. Täytyy koettaa, jos pääsisin Eekin kanssa hallilla pyörähtämään joku päivä ja tokoilemaan velipoijan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti