tiistai 27. joulukuuta 2011

Keskellä Suomea

Joulupäivänä suuntasimme kulkumme keskemmälle Suomenmaata ja ajelimme Puolangalle. Lunta täällä on toooosi paljon ja pieni tollerineito on saanut juoksennella monta päivää lumihangessa :) Päivät ovat kuluneet kyläillessä ja leikkiessä. Lapsisiedätystä ollaan saatu todella paljon, jos sitä nyt lapsisiedätykseksi voi enään sanoa :) Leikitystä ovat vuorostaan hoitaneet erinnäiset sukulaislapset ja kaikki on mennyt tosi kivasti. 

Lumileikkeihin lähdössä :)


Myös Suomenlapinkoira Elmo pääsi pelmuuttamaan nietoksia Mallan kanssa :)

Elmo vyöryy läpi nietosten ;)

"We meet again!"
Systerin kulmilta siirsimme majapaikkamme lähemmäs "keskustaa" ja asustamme tällaista mökkiä. Malla nukkui systerin luona hieman huonosti: rampattiin pissalla ja kakalla ja jotakin tuo koira myös oksensi iltapuhteinaan.. tiedä sitten mikä tuon aiheutti, kun jouluna sesse on saanut vähän turhankin hyvin ja monipuolisesti syödäkseen. Kaikki uppoo kinkun nahasta lanttulaatikkoon.. Noh. Nyt siirryttiin takaisin "nappularuokavalioon" ja viimeyö saatiin nukkua hyvin ja rauhassa :) 

Pari päivää ollaan saatu ihmetellä myös kolme viikkoa vanhaa siskontyttöä. Malla ei kyllä tuollaisista pikkuisista rippanoista paljoa välitä, kun eihän ne pysty edes heittämään palloa.. Mutta hellyttävästi tutustumishetki päättyi vierekkäin makoiluun sängyllä :)

Malla & pienin <3
Tänään käytiin pienellä päiväkävelyllä lumimyräkässä ja hauskaa riitti. Malla saa vapaasti käydä ulkona toteuttamassa itseään lumikinoksissa ja toden totta on tykännyt lumessa mönkiä. Hankeenhan tuo uppoaa auna kaulaansa asti!

Lumisempi perhepotretti, toista se on kotona.
Ilta otetaan varmaan rennosti ja lökötelään :) Koira makoilee vieressä ketarat ojossa ja narisee unissaan jotakin. Jänismetsälle ei tässä säässä kannata lähteä.

..to be continued..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti