sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mallan ääni meni valkoiselle terrierille

Lumentuloa ei ole voitu estää, joten sitä on tällä viikolla saatu koko talven tarpeiksi. Ensi viikolla näyttäisi tulevan lisää.

Treeneistä ei ole tällä viikolla paljoa kirjoitettavaa, koska skipattiin ne kaikki. Keskiviikkona hermoilin kotona torstain kypsyysnäytteen kirjoitussessioita ja tsiigailin opinnäytetyötä ja tein siihen korjauksia.. Kotonakin treenaillessa teemana on ollut seuraamiset ja liikkeestäseisominen. Seuraaminen ei oikein etene, ja liikkeestä seisomisessa taas ongelmaksi tulee koiran valuminen pysähtymisen jälkeen, jos siis en itse pysähdy samaan aikaan. Veikkaan että oman namikäden kanssa temppuilu auttaa ajan kanssa tähänkin "vaivaan".

Viime viikonloppuna käytiin katsomassa Leppisillä pieniä tollerinpentusia :) Spin -pentue oli 6-viikkoa vanha ja suloisia pieniä tollerinpoikasia oli ihana käydä vähän pyörittelemässä sylistä syliin. Mutta enpä voi sanoa ettäkö pentukuume olisi iskenyt ja etteikö ollut aivan pakko päästä kotiin sitten lopulta halimaan meidän ISOA pientä :D Malla tosiaan oli tämän reissun ajan nätisti kotona.

Eli ei, lähiaikoina, VUOSINA meille ei ole tulossa toista tolleria. Ei ennenkuin meidän elämä tästä vähän tasaantuu, tuntuu että ruuhkavuodet ovat tulossapäin. Sanotaanko nyt näin että Mallassa on tekemistä ihan riittävästi.

Miehet tuossa vähän puhuivat ja sopivat keskenään jotain treenisuunnitelmia taippareita silmälläpitäen. Noutotreenejä siis tiedossa..sikäli jos nuo nyt löytävät keskenään sopivia treenipäiviä, kun tähän asti hyviä tekosyitä on löytynyt useammin :)

Koulujuttu- ja työjuttujen takia viime viikko meni aika hötäkällä ohitse. Antsa on tosiaan ottanut vähän suurempaa roolia Mallan kanssa touhuamisessa ja ovat käyneet aika paljon metsälenkeillä tuolla umpihangissa tarpomassa.Viime sunnuntaina ja eilen käytiin Alexin ja Nupun kanssa lenkillä Sipoon (eli Helsingin) koirametsässä. Paikka on aika jees ja tuonne olen vähän suunnitellut tollerilenkkiä järjestettäväksi, kunhan saisin vain päivän päätettyä :D Koirametsässä kävellessä on hauska nähdä toisia koiria, joiden kohtaamiset on yleensä tosi mukavia. Malla kyyristelee ja matelee pienemmillekin vastaantuleville koirille alistuvasti ja antaa itsestään vähän pentumaisemman vaikutelman :D

Hurjat tyttömollerit koirametsäilemässä nietoksien keskellä!
Tänään meidän lauman tytöt lähtivät suorittamaan kansalaisvelvollisuutta, elikkä äänestämään. Malla on jyrkästi alaikäinen ja eipä taida flikkaa nuo varsinaiset ehdokkaat karvakuonoineen kiinnostaa (veljensä Jami oli päässyt ilmaisemaan oman mielipiteensä, lukaskaapa Eekin blogista) joten hänet jätin äänestyspaikkana toimineen vanhan puutalon kaiteeseen kiinni ulos odottelemaan. Samaan aikaan äänestämään tuli myös pieni valkoinen terrieri. Voitaisiin sanoa että äänestivät kuorossa toisiaan ;)

Mallaa ei tykkää pikkukoirien omistajista, mitä äänestämiseen tulee. Haukut saavat!
 Seuraavat äänet, suorastaan haukut sai Väyrynen kun julkesi hyljätä pienen koiruuden kaupan pihaan nopean pistäytymisen ajaksi (tosin tuo pistäytyminen vähän kesti vähän aiottua pidempään).

Pääsin myös ottamaan kiinni vanhan narttukoiran, joka oli päässyt siinä kaupan pihalla irti eikä halunnut antaa kiinni ja käveli muutaman metrin edellä omistajastaan. Vanha rouva ei kuitenkaan voinut vastustaa taskustani löytyneen keittokinkun hajua (vaikka ei kyllä sitten maistunutkaan) ja antoi minulle kiinni. Oli vähän stressaantuneen oloinen mamma hän, liekkö ottanut itseensä tämän meidän pikku raivo-riitan volinoista. Saman kaupan pihassa oli mallan lisäksi varmaan 4-5 koiraa, joista kaikki olivat käyneet myös äänestämässä!

Malla & Nuppu, 1,5v
Äänestysreissu oli Mallalle tosi rankka, joten tänäiltana ei varmaan kummosempia vaalivalvojaisia pidetä. Taidamme liittyä isännän seuraksi nukkuvien puolueeseen vähän myöhemmin illalla ;)

2 kommenttia:

  1. ilmoitappa mulle Tiina heti, kun miehet pitävät taipparitreenejä. Tää haluu mukaan!!

    VastaaPoista
  2. Kolmet trenit on suunniteltu & sovittu & peruttu :D eli hiljasta voi olla, en suosittele pidättelemään hengitystä :)

    VastaaPoista