lauantai 28. tammikuuta 2012

"Minkä rotuinen tää on?"Eipä olisi uskonut, että otsikon kysymyksen "Minkä rotuisia nämä on?" olisi kuullut tolleriomistajalta! Pitääkö nyt vain hyväksyä selitykseksi että heillä oli puolta isompi urostolleri mukanaan?

Käytiin viettämässä kaunista aurinkoista päivää lumisella kävelyllä Helsingin (ent Sipoon) koirametsässä.

Kyllähän sitä nyt ihmettelee, että eikö meidän neito siskoineen näytä tollerilta muuta kuin kaukaa katsottuna? ;)

Tässä alkaa olemaan sellainen fiilis, että neitokaisen juoksut alkavat olemaan melkoisen lähellä - sulhasia (pääosin nuoria uroksia) sai taasen ihan hätistellä ympäriltä! Kultaiset noutajat tuntuvat olevan aikeiltaan niin ilmeisiä, että saavat ihan kunnon lähdöt. Tämän sai tuta eräs 9kk vanha kultsiuros :D

Malla & Nuppu ja joku random karvakorva
Malla sisaruksineen täyttää helmikuun alussa (laskujeni mukaan, korjatkaa jos olen väärässä) 1,5v! Ihana pieni pallero on jo aika iso tyttö, puolen vuoden päästä sitten ihan "aikuinen" :DViime viikolla isännän ollessa pelireissussa, pidettiin taas tyttöjenilta ja Malla joutui luopumaan koko alkutalven kasvattamistaan varvaskarvoista! Toisesta korvasta lähti myös vähän ylimääräistä karvaa, mutta parturikampaajan itseluottamus saksimistaitoihin loppui kesken ja trimmattua tulikin vain toinen korvista. Hups! ;)

Trimmaamatta ja trimmauksen jälkeen

Tassukarvat rehottaa ennen trimmailuja
Pedikyyri tuli sitten samaan hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti