torstai 8. maaliskuuta 2012

Suunnitelmat uusiksi..

Viikonlopulleppa oli suunnitelmat, hienot suunnitelmat: Rautavaaralle pariksi päiväksi mökkeilemään, hiihtelemään ja hengailemaan hyvässä seurassa.. Koirat sais temmeltää ja aurinko paistaa. Van kuinkas sitten kävikään.
lällislää, pilasimpas suunnitelmanne!

Malla aloitti juoksunsa eilen!

Harmittaa vietävästi, mutta ilmiselvää on että Niki ja Jami vois innostua vähän liikaa juoksevasta mökkiseurasta!
Näillä näkymin jään tytskän kanssa kotiin ja isäntä lähtee viettämään laatuaikaa pohjoisempaan.

Voi himpuran simpura!

Nyt ei voida treenata hallilla vähään aikaan, mikä on tosi bläääh..! Hanniksen Rauha aloitti myös juoksut, joten ehkä me treenataan juoksuhousuissa ihan keskenään jossain välissä.

Eniten arveluttaa meidän yhteistyötestit.. ne olis sisähallissa reilun viikon päästä. Toivottavasti nyt keksisivät jonkun ratkaisun että voitaisiin osallistua tai päästä katselmukseen Mallan kanssa. Toivottavasti saadaan tähän vastaus piakkoin!

Sikailua Damin kanssa, mutta kun dami oli niin ihana!

Damin kantelua

sivuprofiilia
Näyttelyilmo on nyt postitettu, saas nähdä millä kokoonpanolla Kouvolaan ollaan sitten lähdössä, Hannikselle tuli muuta menoo.. Näyttelyseuraa otetaan mielellään vastaan!! (eli 22.4.) nyt mä vaan toivon ettei toi hauva pudota sen karvaa juoksujen lopuks tai mitään!!

Pikkasen ketuttaa, vähä niinku oravaa jonka käpy on jäässä..mutta elämä jatkuu ja juoksuthan noi vaan on :D jospa saisin taas pari hernettä lisää tonne lokaatioon missä ton pikku tollon aivot on :)

2 kommenttia:

  1. voi ei! Meidänkin viikonlopun agility treenit jää väliin kun Farolla on tullut silmätuhleduksen ja lääkäri sanoi että viikon aikana ei sais olla muitten koirien seurassa kun voi tarttutta niitä. Harmin paikka! Onneks on vaan viikko kuitenkin, pidän peukalot että Mallan juoksut menee nopsasti ohi!

    VastaaPoista
  2. Faron silmille paranemisia! Mallan juoksut taisi viime kesänä kestää sen neljä viikkoa, joten oletettavasti mennään pitkän kaavan mukaan tässäkin asiassa. Ilmoittaessani tilanteesta tuolle tyypille, joka vastaa ilmoittautumisista, sain vastaukseksi että selvittävät mitä voidaan tehdä. Pidetään nyt kovasti peukkuja että testeihin päästään joko housut jalas tai sitte juoksujen jälkeen. Mallan kohdalla voidaan alkaa puhua ajoituksen mestarista :P

    VastaaPoista