keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tokoa sukset jalassa

Uuden blogibannerin kunniksi tulin siis kertomaan että tokoiltiin vähän aukealla pellolla siten, että mulla oli sukset jalassa ja siittä sitte komentelin koiraa kuin treeneissä ikään. Melko höntsäämistähän se oli - mulla mielentila ihan väärä kyseiseen hommaan ja koirakin vaa oli hervoton keppinsä kanssa (kanteli siis erästä kepakkoa kaiken aikaa mukanaan)

Laskevan auringon valtakunnassa kerkesimme räpsäisemään vauhdissa pari kuvaakin. Tällä kertaa bannerikuvassa vähän vauhtia ja tekemisen meininkiä, niin ettei aina ensimmäinen mielikuva Mallasta ole se, että se jäyhä jököttäisi vain paikallaan. Nämä seisomiskuvat on melko vapaassa seisonnassa otettuja , joten asento ei ole ihan optimaallinen.. Pitää opettaa Malla jököttämään näyttelyseisonnassa kuvanoton ajan ilman että sille pitää nakkia nenän edessä (siis että asento ois vähän parempi kuin näissä missä se tosiaan on käsketty vain seisomaan paikallaan)

"mä täs nyt ootan lupaa ottaa mun kepin tuolta hangesta okei saanks mennä??"

Kuvakulma söi vähän jalkojen pituutta, Malla mallia mäyris :D 

Siinä näkyy vähän tän hetken karvasaldoo, sitä on! Toivottavasti vielä reilun kuukaudenkin päästä kun mennään Kouvolaan näyttäytymään!

Loppuun vielä pari vauhdikkaampaa kuvaa, on se napero niin hassu valokuvamalli :) Tollerista on moneksi!


EDIT! Lauantaina sitten katsomaan miten "pärjätään" Järvenpään agilityharrastajien yhteistyötesteissä! Malla näyttäytyy viimeisenä koirana jossain ulkona sitten koko homman lopuksi. Pidetään peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti