sunnuntai 19. elokuuta 2012

HippuVarro -tapaaminen Kirkkonummella 11.8.

Viikko sitten Nauruparran "hippuvarrolaiset" pääsivät temmeltämään emänsä takapihalla Kirkkonummella! Reissu alkoi aamusella, lähdettiin Ellin ja Nupun kanssa käväisemään koirametsässä vähän enimpiä höyryjä purkamassa pikaisesti ja sen jälkeen ajeltiin Kirkkonummelle.. pihaan saavuttuamme Hippu olikin ekana vastassa ja pian meillä oli koko jengi koossa!

Ihana aurinkoinen päivä ja niin paljon ihania tollereita.. siitä aika jännä pentue, kun kaikki ovat niin oman näköisiään mutta silti niiiin huomaa kuinka on samasta puusta veistetty. Mallaan sitä puuta on vain jäänyt vähän vähemmän ja onkin sitten hieman pienempi kuin muut.. kokoero tuntui itsestä yllättävän isolta!

Hetko paikallaan. (Kuva: Tuomas Leppäkangas)

Malla varasti lippalakin, jotta saisi sisaruksiaan houkuteltua leikkiin! (kuva: Eerika Korhonen)

Malla ja Hippu-emä (Kuva: Tuomas Leppäkangas)


Harmillisesti yksi oli jälleen joukosta poissa eikä Vilppu-veli päässyt paikalle, mutta hänen sijastaa nähtiin ensimmäistä kertaa (sitten pentulaatikon) Sole-sisko!

Sole, Kuva: Carita Nurminen

Kirkkonummelta ajeltiinkin sitten Nuppu-siskon luo kylään ja viihdyttiin vahingossa loppupäivä! Malla pääosin kyllä vain lepäsi Nupun kanssa - välillä piti pistää painiksi, tietenkin. Kiitos Ninalle ja Tuomakselle vielä kovasti tapaamisen järjestämisestä! :)

Nauruparran myrsky-yön pennut (paitsi Vilppu), Etualalla emänsä Hippu (Kuva: Tuomas Leppäkangas)
vas. Sole,Hippu (etualalla), Lily,Metka,Nuppu,Malla & Jami
Synttärisankareille oli myös kakkua, kiitos Eerikan! (Kuva: Tuomas Leppäkangas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti