perjantai 3. elokuuta 2012

Malla 2-vuotta!

Malla molliskainen täyttää tänään kokonaiset 2v ja päivälle ennen tuli sovittua reissu eläinsairaala Aistiin jossa Malla tapasi eläinfysioterapeutti Niina Sorvarin.

Malla 2v. Kuva: Janne Tuovila"Liikkuu etuosa vasemmalla takaosaan nähden, selkälinja suht suora tai hieman takakorkea, hyvä askelpituus, mutta ei ojenna lonkkia kunnolla, ei näytä taipumista vaan heittää takamuksen ympyrän ulkopuolelle, istuessa ja makuulla vaihtelee takajalkojen asentoa usein.


Seistessä symmetrinen, rangan jousto seistessä hieman jäykkä, syvät lihakset edessä ja takana kohtalaisen hyvät, vartalon syviä lihaksia ei kunnolla aktivoi ristikkäisnostossa, mutta toiminnallisesti hyvä vartalon hallinta ja koordinaatio. 


Lihaskireyksiä ei havaittu, reagoi hieman vasemman puolen rhombodeuksen käsittelyyn, välttelee aluksia vasemman lonkan pyöritystä mutta rentoutuu sitten käsittelyyn ja kaikkien nivelten liikkuvuudet hyvät, rangan jousto kaikkiin suuntiin normaali."


Mukaan saatiin jumppaohje ja seurantakäynti aikaisintaan 2kk päästä.

Maltsin 2v synttäripäivä alkoi ihan tavallisesti koska kyseessä oli normaali arkiaamu. No ehkä pari halipusua enemmän koira sai osakseen vielä makoillessamme sängyllä. Neidolla ei ollut minkäänmoista kiirettä herätä!

Itse pääsin hieman aiemmin töistä tänään kotiin ja olinkin miettinyt koiruudelle sopivaa synttärilahjaa :) Hain neitosen kotoa ja suuntasimme porttisuon Mustiin ja Mirriin kaupoille!


Mukaan tarttui (ihan liian pieni...) Back on Track -loimi. Istuu siis muuten hyvin mutta kuulin tuossa juuri että siinä on 'reikä' hännälle erikseen ja se on ihan liian korkella.. Mut toisaalta Malla ei tykkää mistään mikä menee hännän takaa, joten ihan käyttöön tuo liivi silti tulee :) Mut puoleen hintaan, ei yhtään huono! Kauppakassiin tippui myös vähän kaikkea muuta uudesta kaulapannasta (Hurtta puolikurkkari) taluttimeen (sellainen hieman joustava ja pidempi) ja taisi sinne joku savupolvilumpio myös sujahtaa! Malla sai itse valita herkun kaupasta. Oli aika näky kun sanoin sille että saa valita mitä haluaa ja sen jälkeen neito haistelikin ihan joka ikisen ulottuvilla olevan laatikon ja tarrasi sitten tuohon lumpiontapaiseen.

En siis myönnä että koirani nauttii hienoisesta hemmottelusta ;)

Oma valinta myös ruokailupaikan suhteen!
Jossain vaiheessa lisää selotusta taas meidän treeneistä, 11. päivä sitten kakaroilla on synttäritreffit Hippu-äidin luona!

Ihanaa syntymäpäivää muillekin NP Storm-pentueen ihanaisille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti