perjantai 10. elokuuta 2012

Vau mitä treeniä..!

huh!

Täytyypäs tulla tänne asti kehumaan kuinka hieno koira mulla on! (..sen vastapainoksi että aina vaan dissaan mun koiraa..)Tiistaina otettiin Mallan kanssa alokasluokka kisanomaisena treeninä ilman muita häiriöitä lähikentällä ja koira oli aika tosi hieno ja keskittyi koko liikesarjan hyvin ja teki paikkamakuunkin yli täysimääräisenä (3min) ja sai lopuksi superpalkan, eli omenoita omasta puusta! :) Onneksi tänä syksynä tuli tosi hyvä omenasato, ja tarvittaessa palkan voi varastaa vaikka naapurin puusta ;) Mallasta on siis ihan parasta jahdasta, saalistaa, kieriä ja juosta omena suussa. Alokasluokan liikkeet siis muuten mutta hypyn sijasta otettiin nouto sieltä avoimesta ;)

Keskiviikkona Maltsi oli Nuppu-siskonsa luona hoidossa kun isäntäväki kävi merellä kalastelemassa. Tokotreenit jäivät siis väliin.

Eilen, torstaina oli agilitytreenit. Meidän varsinainen kouluttaja ei päässyt paikalle mutta tuuraamaan saapui Markku Kaukinen joka rakensi meille hyppyradan (oli muuria ja pituutta) ja opetti rataantutustumista ja lopulta me päästiin tahkomaan rataakin. Kokonaan me ei maltsin kanssa rataa päästy menemään, mutta osa-osalta käytiin eri ohjaukset läpi..

..ja täytyy sanoa.. Malla oli mahtava! Sillä oli hirveä into tehdä just mun kans ja palkaksi riitti leikki pallolla tai lelulla. Ainoa mitä tein nyt eri tavalla, oli viime kerralla vinkattu juttu: koira on häkissä odottamassa omaa vuoroaan eikä näinollen _pääse_ tekemään mitään muuta kuin hommia mun kanssa. Haistelun puolelle homma meni hessun väsyessä mutta sitten tiedettiinkin pitää tauko ja päästää toinen koirakko radalle. opetus oli tosi tehokasta koska meitä treenattavia oli vain kolme koirakkoa. sattuneesti vielä yksi mini, yksi medi (eli me) ja yksi maksi :) Tosi hyvänmielen treenit ja taas saatiin positiivista palautetta (sitä tässä seurassa osataan antaa tämmösille rookieille!) notta jottapa sitä ois taas ens viikolla pontta mennä treenaamaan..eilenkin olin tosi väsynyt illalla ja meinasin etten millään jaksa. Mut onneksipa menin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti