sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

3.4. Tuusula, Hyväntekeväisyys MatchShow

Lapsi + lelukoira kilpailu
Käytiin pokkaamassa punainen nauha pienten pentujen kehässä. Ens kerralla mennään isoihin pentuihin, mehän oltiin jyrää ne muut siellä! (muut pienet pennut oli todella pieniä)

Ekassa erässä, eli pareittain arvioinnissa meidän parina oli joku spanieli. Saatiin 'punainen' eli käytännössä ruskea nauha.

Kehässä juoksut meni ekalla kerralla ihan OK - oikea tempo ja askellaji, sittemmin tokassa erässä ryhmäkehässä meni vähän vähemmän kivasti, kun koira kävi niin kuumana ja edellä tepsutellut corgi oli liian kiinnostava. Ja takaa puski joku toinen pikkukoira! Ja sit kun muiden koirien ravauttamiseen riitti kävelyvauhti, ku meidän olis pitäny päästä vähä ripeämmin, nii häseltämiseksihän se meni. Niin ja Mallaa kiinnosti nakit.

Luoksepäästävyys oli ihan OK, tai ainakin Malla tervehti tavanomaisen innoissaan tuomaria.
Antoi myös kopeloida ihan vapaasti, mitä nyt hampaiden tsekkaus aiheutti pientä pakitusreaktiota.

Health check


Sitten vähän kuvia:

Ainoa joku järkevä seisotuskuva kehässä ollessa. Aika monessa niistä oli erään allekirjoittaneen takapuoli enemmän esillä, kuin itse koira!
Meidän kehäjuoksu vaatii kyllä silti vähän treeniä, ettei näytettäis ihan Ankoilta . Mutta paremmin meni kuin Lohjalla!

Pokattiin siis vain se punainen (ruskea) nauha eikä sijoituttu sen koommin.
Ja nyt kun "viralliset" läpätykset on käyty läpi, niin vähän hömppää kuvamateriaalia. Meillähän oli siellä myös Jami kaverina, ja Niki pistäytyi kehässä Jannen kanssa ollen isoissa koirissa kolmas. Hyvä pojat!Lelukoira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti