lauantai 30. huhtikuuta 2011

Sammakko ja Prinsessat

Nyt kun pääsiäisen pyhät on ns. lusittu ja ylösnousemus arkielämään tehty, niin kertonen kuluneesta viikosta samalla kun siirrytään Vapputunnelmiin.

Tosiaankin, sunnuntai-iltana hain Antsan rautatieasemalta kotiin ja katseltiin vähän aikaa elokuvaa, kunnes oli aika käyttää Malla iltapissalla. Mutta koska kyseessä on Tiina ja hänen koheltava koiransa, ei päästy ihan niin helpolla! Muutamia kymmeniä metrejä ajotien laitaa kävellessämme huomasin maassa jonkin mytyn (oli siis aika pimeää ja oltiin katulamppujen välisessä varjokohdassa) ja eikös Malla ollut heti nenänsä kanssa tutkimassa sitä. Oletin jutun olevan koiran kasa ja vauhtia pysäyttämättä nyppäsin sievästi hihnasta ja komensin "jätä". Oli ilmeisesti niin jännä juttu kuitenkin, että eihän sitä voinut jättää, ja nappasi suuhunsa - pudotti sen kuitenkin samantien ja alkoi ravistella päätään raivoisasti. Eipä ollut koiran kasa ei, vaan olikin rupikonna!

Mallan suu vaahtosi n. puoli tuntia, jonka aikana ehdin panikoida toden teolla ja soittaa niin äidille kuin päivystävälle eläinlääkärillekin. Selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja suun huuhtelulla - ruokahaluttomuutta ilmeni hyvin lievästi seuraavana päivänä näyttelyissä mutta vain kovien papanoiden osalta :)

Mätsäri: Perinteinen pääsiäisMatchShow Malminkartanon sirkuskentällä

Malla sai sinisen nauhan, mutta ei varsinaisesti sijoittunut. Oli kylläkin 10-15 parhaan joukossa! (kukaan ei mulle laskenut montako siinä "jatkoon päässeiden ryhmässä" oli) Suoritus oli aika hyvä, koko sarjassa oli 74 koiraa. Esiintyminen meni tähänastisista kerroista parhaiten, yksi oma moka esittäessä kävi ja se taisi tuottaa Mallalle sen sinisen nauhan - ryhmässä mikään ei ois voinut mennä paremmin :)

Kaverina meillä oli Mallan sisaruksista Jami ja Nuppu, myös Niki kävi kehässä saaden punaisen nauhan mutta sijoittumatta. Jami ei vaivoiltaan kehään asti päässyt (kävi toki naminsyöntikilpailuun osallistumassa ollen kierroksen paras sillä hetkellä ;)) Nuppu esiintyi kauniisti ekakertalaiseksi, saa Elli olla ylpeä :)

Kuva: Janne Tuovila 

2. Pääsiäispäivän  mätsäröijät Kuva: Janne Tuovila

Hirveen kuuma oli koko päivän, mukaan otetut vesivarannot riitti just ja just (kun vähän lainattiin muiltakin) ja päivä venähti 11-16 mutta kivaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti