torstai 23. kesäkuuta 2011

Hilijasta!

Van on se tympiä kun ei voi mittään tehdä, kun on tuo juoksuhousu!

Noh, kyllä sitä nyt jotain. Tilasin Mallalle viikkoja sitten sellaisen nimi/puhelinnumerolaatan kaulapantaan, mutta eipä ole näkynyt. Toivottavasti tänään tulis vaikka postissa - eihän sitä tiiä millon tuo neito karkaa miehelään ;) Ne oli jotenkin sekoillu sen mun tilauksen kanssa, tosi jepaa..
(Itseasiassa musta tuntuu ettei täälä ole sellaista paikkaa ihan lähellä edes..)

Ostin sille myös kolmannet juoksuhousut. Hoksasin että toi mun suosima malli maksaa sen 19€! Hurtan pöksyt oli 9€, mutta ne oli ihan kamalat niin mulle kuin koiralle. Odottelen varmaan nämä juoksut loppuun ja sitten alan treenailee Mallan kanssa hiljalleen noitten pöksyjen käyttöä. Joku rutiini voisi olla ensialkuun hyvä, jotta koira tottuis, jonka jälkeen sitä housujenpitoaikaa pidentäis. Saa nyt nähdä.

Hehkuttamani ohitustaidokkuus on ihan tuulesta temmattu juttu. Eilen otti pultit pienestä räksystä joka tuli vastaan (sitä ilmeisesti pelotti niin alkoi haukkumaan meitä) ja tänään sitte otti kierroksia naapurin lamppuharjoista jotka on ennen ohiteltu kivasti. Mutta mitä elämä olisikaan ilman näitä takapakkeja!

Odottelen jo, että nämä juoksut loppuis :) Ilmoitin mut ja Mallan EläinkouluEliitin tottelevaisuuskurssille, jossa Tokoa treenataan kisahaaveet silmissä. Jos sitä jossain vaiheessa olis valmis starttaamaan ALO luokassa! Sen asetan..en ehkä tän vuoden mut viimestään ens vuoden tavoiteeksi ;) Kurssi alkaa 3.7. luennolla, ja ekat harkat ois 8.7. mutta riippuen kuinka pitkään toi nyt juoksee, niin katotaan se treeneihin osallistuminen sen mukaan.

TÄRPIT alkoi varmaan pari päivää sitten. Ei oo vaikuttanut neitokaiseen mitenkään, tai noh.. muuta ku et toi ohittamisen rauhallisuus jäi johonkin. Ens kerralle taas namivarannot mukaan ja opetellaan TAAS uusiks, että mites niitä toisia koiria ohitellaan.

Juoksut sotki meidän juhannussuunnitelmatkin. Vietetään jussit nyt ekaa kertaa kotona tämän meidän lyhyen yhteisen historian aikana, ihan vaan koska ei viitsi lähteä irtokoirien sekaan ja kylän urosten päitä sekoittamaan juoksuisen nartun kanssa. Noh, toivottavasti nyt keksitään edes jotakin extra-kivaa juhannukselle. En tiedä onko avomiehen kanssa hengailessa niin ideaa sitten keräillä niitä kukkia tyynyn alle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti