perjantai 3. kesäkuuta 2011

Sisarushulinaa!

Malla on saanut kuluneen viikon aikana viettää jos jonkinlaista laatuaikaa sisarustensa kanssa.

Lauantaina 28. päivä klo 8 aikoihin soi ovikello ja alkoi kuulua valtaisa haukunta, johon tietenkin meidän Malla vastasi - joutuen hetkeksi eristyksiin kylpyhuoneeseen. Janne toi Jamin hoitoon :)
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, kun nuoret päästettiin valloileen.
Jamilla ja Mallalle meni hommat varsin mainiosti, mitä nyt Jami hieman stressasi hylätyksi tulemistaan, kun joutui hoitoon ilman Nikiä. Rauhan sai maahan ainoastaan komentamalla, ja sitten kun rauhan sai aikaiseksi, nukuttiinkin jotakuinkin tunti, ennenkuin homma jatkui entisellään! Tolleritouhua ja energiaa saimme nauttia noin kuuteen, kunnes Janne sitten tosissaan vei Jamin pois..

Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut ikävöidä, kun toissapäivänä Keskiviikkona Jami tuli takaisin, mukanaan Tampereen sisko Lily! Myöhemmin seuraamme liittyi myös Stadin asukki Nuppu, josta vastikään tuli pienen Otto-pojan koiraisosisko :) Yhdessä treenailtiin, peuhattiin, haukuttiin meidän naapurit (...) ja pidettiin hauskaa. Ohessa nyt muutama kuva, pitääpä lisäillä lisää kunhan saan käsiteltyä julkaisukelpoiseen kuntoon.

Nuppu hymyilee vesiaiheen äärellä

treenille pellolle

ryhmäpose

Yökyläilijät Tampereelta (Saija ja Lily)
Eilen olikin sitten lepopäivä.. Oli hieman väsynyt olo, kun Malla ja Lily juhli koko yön! :)  Lily vähän taisi stressata vierasta paikkaa ja Malla-siskoa joka pyrki Saijan kainaloon nukkumaan.. Mallan ja Lilyn kanssa käytiin aamulla pitkähkö lenkki + juoksentelivat vielä pellollakin, loppupäivänä Malla ei sitten liikahtanutkaan sohvalta mihinkään muualle kuin pissalle takapihalle kaks kertaa.

Pentutreffien satona paljon miiinusta tuli siitä, että Malla keksi että pensasaidan läpi/yli voi myös hypätä! Toisinsanoen pitäisi nyt äkkiä keksiä miten tuon hyppimishomman saisi kuriin. Oli eka ja kohtapuoleen myös viimeinen karkureissu aidan yli! :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti