sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Leiriltä kotiuduttu!

Ehkä ensimmäistä kertaa osallistuin kesäleirille jonka aikana ei yllättänyt viileä keli taikka sade, saatiin koko viikonloppu viettää upeissa Himoksen tarjoamissa maisemissa auringossa ja hiessä kylpien. Mökkiseura oli mahtavaa, kurssit vedettiin hyvällä sykkeellä läpi ja koirat saivat nauttia toistensa seurasta ja etenkin uimisesta!

Itse osallistuin valokuvauskurssille, ja opin uusia asioita niin paljon, että taidan tästä aloittaa uudelleen järkkärikuvauksen ja säästän uuteen objektiiviin! Koskaan en ole pahemmin tuosta tekniikasta tajunnut, mutta nyt on joku 'haisu' minkä kanssa voisi liikuskella sitten sinne kamerakauppaan ja ostaa uuden putken tuon kittiopiskan kaveriksi...TARVIIN sellasen että voin kuvata eläväistä ja liikkuvaista koiraa!

Järjestelyt oli tehty pääosin hyvin, mutta sepä olisikin ollut outoa jos useita vuosia järjestetty leiritapahtuma olisi ollut jokseenkin ns. lapsen kengissä. Alkuun oli tottumista kun jokaisen mökin ja vastaantulijan mukana kulki punaturkki, ja yleensä yhden koiran vinkumista/haukkumista toisti pian muutama muukin otus ;) Hieman harmitti nämä meidän koiruuden juoksut, koska se sitten lopulta 'eristi' meitä tehokkaasti muista ja yksin sitä ei voinut jättää; jyrsityt mökkihirret eivät olleet se mitä halusin leiriltä nähdä. Aamuvirkkuina päästiin kuitenkin onneksi uittamaan koiria tai minä pääsin uittamaan Mallaa ihan rauhassa (aamulla 6 ja 8 aikaan!) :) Typy nautti ihan valtavasti uimisesta ja säälittävä pystyuintipärskiminen muuttui aika nopeasti sulavalinjaiseksi kroolaukseksi. 

Ohjelmaakin olisi ollut riittämiin, mutta jätimme aikalailla lauantain leiritulet ja kisat ja arvonnat väliin koska 1) väsytti 2) oli kuuma ja ehkä kolmas syy oli, ettei viitsinyt Mallan kanssa mennä sinne koiramassojen sekaan..

Malla pääsi osallistumaan NOU kurssille rajoitetusti, mutta pääsipä kuitenkin. Antti kävi kuunteluoppilaana kuitenkin kaikissa harjoituksissa, joten vähän pohjatietoa treeneihin saatiin lisää. Malla pääsi tekemään vesinoutoa, tutustumaan lokkiin, kantamaan pupua sekä tänään oli viimeisenä vuorossa jälki. Mallalta treenit suoritettiin kunnialla läpi (omaan osaamiseen nähden),sen mitä nyt sitten pääsi osallistumaan.

Itsehän opimme, ettei ylikierroksilla olevaa koiraa voi jättää autoonkaan. Kevythäkin toinen pääty on aika riekaleina ja samalla oli järsinyt vähän kuljettajan turvavyötä. Objektiivikaupan lisäksi täytynee siis käydä kangaskaupassa sekä turvavyökaupassa. Äitille itseasiassa soittelinkin jo, ja lupasi auttaa korjaamaan tuon kevythäkin päädyn :)

Mukaan tarttui siis osaamista, hyvää mieltä ja kokemuksia, mutta myös novascotiannoutajat ry:n kalastajalakki :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti