keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Juostiin kehässä..ja nyt myös muutenkin!

Käytiin mittelöimässä kauniin koiran tittelistä Fallkullan kotieläinpihalla järjestetyissä mätsäreissä.

Pennuissa oli niin isot kuin pienetkin ihan sekasin keskenään. Pariottelussa meillä oli taas kaksi todella kaunista ja hyväliikeistä junnua, mutta tuomari sitten sijoitti Mallan siniseksi saatteella "mutta ei siksi että se olisi mitenkään huono!" Kehui myös koiran kauniita liikkeitä, joihin kommentoin takaisin nuo Porvoon näyttelyn terveiset ahtaista takaliikkeistä. Kuulemma kyseessä on niinkin simppeli juttu, että esittäjä on juossut liian kovaa ja siksi koiran jalat jotenkin menee 'suppuun' koska terve koira tekee niin! Ymmärtämättömien kommenttia siis nämä ahtaat takaliikkeet :) Juuri näin minäkin sen ajattelin ;)  Nyt kehät olivat todella isot, joten minäkin saatoin ottaa reippaita askelia kilometrisäärilläni, ja koira liikkui todella kauniisti ja keskittyneesti! Hieno Malla <3

Ennen ryhmän kehään menoa, kun siirryin lähemmäs kehää, Malla riuhtaisi itsensä näyttelytaluttimesta (koska se löystyy todella ärsyttävästi, niin helpostippa se kiskaisee päänsä pois siitä) ja siinäpä olikin härdelli. Alkuunsa se juoksi muutaman metrin päähän, meni moikkaamaan isoa villakoiraa (joka räjähti sille samantien, tosin se otus haukkui taluttajaansakin kaiken aikaa) sitten istuutui pitkään heinikkoon, jonka jälkeen tuli luokseni syömään lihapullaa. En ihan kerennyt hätääntyä, mutta tilanne meni yhtä nopeasti ohi kuin alkoihin!

Ennen ryhmän alkua Malla sai myös viettää aikaa ja chillailla kevythäkissään, jonka suurella työllä raahasin paikalle..Ryhmäkehässä sitten juostiin isot koirat ja pienet koirat kehää vuorotellen. Isot koirat juoksi "niin monta kierrosta siihen asti että toisin sanotaan" ja mulla oli loppua kunto kesken! Noh, koska tilaa oli, niin harpoin gasellinaskelin menemään isoa ympyrää. Siellä sitten kaikki muut koirat vuorotellen sekoili jotain, niistä me Mallan kanssa vain juostiin ohi sisäkurvin kautta :D Malla ravata jolkotteli taas tosi hyvin liikkein ja hyvät hajutkin se sivuutti ja otti nätisti välillä kontaktia! Siis ihmeellinen ipana! Normaalisti kun hajut on ollut se, mikä on vienyt nenää ja nenä koiraa..

No ipanapa selviytyi sitten 5 parhaan joukkoon, joista sitten sijoitukset selvisi seisottamisten perusteella. Sijoituksia kun alettiin latelemaan, niin sydän alkoi hakata voimakkaammin mitä korkeempaa sijoitusta kulloinkin alettiin kuuluttaa. Ja meidät kuulutettiin viimeisenä! Ja mitä Malla tekikään ensimmäisenä? Hyökkäsi ruusukkeensa kimppuun.. :)

Palkinnoksi tuli 18 pakettia märkäruokapusseja, 3kg koiran kuivaruokaa, yks tuommonen muovipaketti dentastickejä sekä pari pussia nameja, viltti ja yks pehmolelu. Malla tosin rikkoi sen jo. Mokomakin koiranleluirvikissa se tuommonenkin on :D

Tiina sai palkinnoksi sitten nähdä yhtäkkiä yllättäen pienen koiran 'reva levällään' ja havahtua että pikkuisella on alkanut juoksut.. :) Mallan elämässä siis uusi sivu käännettynä, tai ainakin yksi luku päätetty ja uusi aloitettu! Ollaan Antin kanssa niin ylpeitä!

Viikonloppuna ois sit se tollerileiri. Sitä ennen en tee Mallan kanssa enään yhtään mitään :D

1 kommentti: