maanantai 19. syyskuuta 2011

Agiliitaamista ja metsäretki!

Perjantaina aloitettiin UMN agilitykurssi, ollaan Mallan kanssa penturyhmässä. Kouluttajana toimii Silvia Komssi.

Penturyhmässä Malla on ryhmän 'vanhimpia' mutta varmaankin myös innokkaimpia. Kokoaika olis kivaa mennä esteille ja haistella mestoja ja tehä ja tehä ja sanoinko että haluaa tehdä?

Ideana tuolla kurssilla on tutustua esteisiin ja opettaa koira suorittamaan ne oikein. Varsinaisesti ei varmaan hirveästi ratoja opetella, kun esteitä on kaiketi niin paljon (vaikka pentujen kanssa ei kaikkia edes käydä läpi) ja kertoja vain 5.

Näin ekalla kerralla teemana oli puomin alastulo, putki ja estekepit. Puomin alastulo tehtiin maantasalle lasketun rampin kanssa. Se meni Mallalla todella vauhdikkaasti. Putken kanssa ei myöskään ollut mitään ongelmaa, ellei itsehillinnän puutetta lasketa! Ne estekeppijutut meni vähän plörinäksi kun Mollis keskittyi imuroimaan tekonurmea nameista..

Mutjoo, eka kerta! Ihan hyvät fiilikset! Ens kerralle pitää hommata joku lelu (hukkasin mun narupallon tokotreeneissä..) ja tavallinen kaulapanta. Mitään kuristavia/puolikuristavia ei mielellää sais olla.

Lauantaina saatiin extempore-vieraita, kun Eerika & Janne pölähtivät kylästelemään ja koiratkin olivat heillä matkassa. Vielä extempore me päätettiin sitten lähteä eväsretkelle tuohon lähimaastoon. Käytiin todella pikainen kauppareissu kun ostettiin eväät ja kertakäyttögrilli.
Pääruoka: Mozzarellatikkuja, makkaraa ja nugetteja


Pätkisbanaanit, erämiehet evväät. (+kanttarelli)

Bongaa tolleri

Ja nyt kun sain kuvia purettua, saatiin myös vähän kuvia Porvoon KR-näyttelystä!

(C) Janne Tuovila

(c) Janne Tuovila

Ja sitten pari hienoa otosta näyttelyiden jälkeen, kun kuivateltiin vaatteita Eekin ja Jannen residenssissä ;)
(c) Eerika Korhonen
Mallinhommissa (c) Eerika Korhonen
Pikku painit velipoijan kanssa (c) Eerika Korhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti