keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Harmaa arki

Paluu arkeen harmaaseen on tapahtunut, noh, jos tätä arkea voi kovin harmaaksi kutsua. Aurinkohan on helottanut monta päivää - tosin loppuviikon sääennuste näyttää vesipisaroita.

Toivottavasti lauantainakin sataa sopivasti, ei olis toi rotta ihan niin solakan näköinen rääpäle turkittomana. Toki turkissa on joku muutos selkeästi tapahtumassa: oi jospa se alkais kasvattamaan sitä pian takaisin! Tai sitte se karistelee niitä viimesiäkin rippeitä ja näyttää sen takia erilaiselta. Lauantainahan on Porvoon ryhmis, jossa joudutaan pärjäämään ihan 'tyttöjen kesken'. Toki Eeki & Janne tulevat Nikin kanssa ja Cati on tuomassa Metkan kehään, joten ehkä me ei olla IHAN yksin siellä :) Lähinnä kauhistuttaa, että mitä tällä reissulla sitten hukkaan, kun ei ole assistenttia mukana!

Tultiin juuri Koiviksen treeneistä. Tänään teemana oli häiriö, ja tehtiin paikkamakuuta&istumista&seuraamista(jäävät) häiriöllä. Meidän pieni termiitti kyllä jaksoi keskittyä yllättävän hyvin. Mitä nyt pari kertaa karkasi Hanniksen luo kun heitteli palloa samalla kun koulutti meitä :D Mutta noh, hauskasti se Malla kyllä heti muistaa mut "ainiinjoo, ei tonne saanu mennnä, meenpä tästä takas emännän sivulle" . Onkohan toi koira 'perinyt' multa tuon hajamielisyydenkin kun jatkuvasti unohtelee että mitä oli tekemässä ;)

Ennen treenejä kotona tehtiin hölmöilyjuttuja, heiteltiin palloa ja etsitettiin sitä pellosta. Se oli sellaista koko perheen kivaa. Koira kävi karseil kierroksilla!
Aamupäivällä tein häiriötreeniä paikallisella skeittiparkilla. Mentiin ramppien väliin ja tein paikkamakuuharkkarin ja vähä seuraamista. Parkissa oli TOSI saastaista, ja roskia lenteli tuulen mukana. Mikäpä sen parempaa häiriötä! Paikka myös vähän paineisti koiraa, koska se selkeästi muisti että siellä on pyörinyt ohi mennen skeittaripoikia. Mut treenit meni kivasti.

Seuraava päivitys varmaan sitten lauantaina, kun ollaan Porvoosta selvitty :)

Koiviksen treeneissä Luca meni ihan sekaisin Mallasta. Katsoopa nyt, mistä johtui. TOIVOTTAVASTI EI tee juoksuja. Meillähän alkais se agikurssi ens viikolla (ja sinne ei oo juoksunartuilla asiaa). Ne, jotka muistaa.. Mallahan alkoi juosta Fallkullan näyttelyissä. Saas näy kui käy Porvoossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti