perjantai 23. syyskuuta 2011

Rankka päivä!

Tänään voitiin virallisesti viettää Mallan kotiutumisen vuosipäivää ja tänään on ollut varsin koiraisa päivä!

Puolenpäivän aikaan suunnattiin hyvinlevätyn aamun jälkeen siskon luokse kylään, eli Nuppusta tapaamaan.
Muutaman tunnin aikana juostiin pitkin metsiä, koirat nouti keppejä ja häselsivät menemään. Uimassakin tytöt pääsivät käymään.

Kahvitteluhetken jälkeen lähdimme tuli hännän alla kotiin, lisäämään namivarastoja ja tankkaamaan vähän verensokeriarvoja, sitten suunapäänä Juvanmalmille, agsatreeneihin.

Yllättäen Malla oli hyyyyvin väsynyt :) Kerrattiin edelliskerran puomin alastulo maantasalla, sitten ne estekeppien ylikävely ja putki. Sitten puomia nostettiin pöydälle ja treenattiin alastuloa ja lopuksi Malla sai ainoana yli vuoden ikäisenä treenata myös hyppyä, kun muut tekivät jotain esteiden läpijuoksua, jonka Mallakin sai tehdä kerran. Neito ei tosin loppuvaiheessa enään motivoitunut lelusta yhtään, ainoastaa ruoka kelpasi. Ja sen läpijuoksuhomman jälkeen se ryntäs kyydittäjänä olleen miehen luo :D Hassu typy :) Hienosti neito pysyi myös hallinnassa, vaikka välillä pari pentua juoksenteli riemuissaan vapaana!

Agitreenien jälkeen suuntasimmekin Leppisille moikkaamaan Riikaa (ja tyttöjä, joilla oli leffailta.) ja Varro-iskä ja Jim -setä olivat taas ihan sekaisin meidän neidistä. Typy oli tosi rauhaksiin ja levollinen, ihanteellinen kylästelijä :) Riika myös vähän trimmaili taas Mallan korvakarvoja ja putsailipa PLAKKIA kulmureista. Pitää vissiin laittaa joku hammashuolto ajantasalle.

Allekirjoittaneelle viisurin leikkauksessa lääkäri tsekkasi hampaita ja totesi aika osuvasti: alkuun ei oo oikein homma maittanut, mutta sitten on koettu 'herätys' ja viimeaikoina homma on toteutettu mallikkaasti. Ja joo, amalgaamipaikat löytyy meikäläisen poskihampaista...


Mut nyt kyllä päivänsankaria väsyttää. Lupaan, huomenna ei luvassa ihan näin paljoa häppeninkiä :)


PS. Kuvassa uusi peti. Käytössä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti