torstai 1. syyskuuta 2011

Viimeinen viikko kesää..

Allekirjoittaneella alkaa kohtapuoleen olla viimeinen kesälomaviikko ohitse, ja edessä arkiset kouluaskareet. Hieman jännittää ajatus, ettei tätä hommaa olis enää kuin puoli vuotta jäljellä.. Sit pitäis alottaa työelämä ja sitten onkin ihan eri tavalla aikaa (&RAHAA) harrastaa tolloneidon kanssa.

 Pikkusen tässä hirvittää, miten tämä opiskelijatalous kestää siihe asti tämän harrastustahdin, mutta pakko kai se o muutekin vähän rauhoittaa tahtia talvea kohti. Hallimaksutkin kun tahtovat olla hieman suolaisia.

Tällä viikolla kolahtikin sähköpostiin ilmoitus, että pääsemme Mallan kanssa osallistumaan UMN:n järjestämään Agility penturyhmään. Eli Agsaharrastus ottaa ilmaa siipiensä alle parin viikon päästä!!

Tokotreeneihin paluu tapahtui varsin takkuisasti: Malla vouhkas, vinku ja pomppi kuin heikkopäinen kun saavuttiin paikalle ja tätä jatkui iha kohtuullisen aikaa. Meidän parin viikon lomalla unohtui vissiinkin myös käytöstavat??! Noh, äkkiä ne palautetaan tuohonkin kovakalloon :) Treeneissä oli teemana tänää seuraaminen ja etäkäskyt. Mallahan kyllä osaa mennä istu-maahan-seiso (noh, tuo seisominen jotenki..) -settiä mutta ei se niitä nyt herranjestas PAIKALLAAN kykene tekemään.. Mut lisää treenailtavaa ja funtsittavaa iltojen iloksi saamme tästä. Seuraaminen nyt oli mitä oli, kun tuo keskittymiskyky oli hukassa. Onneksi iltaa kohden löytyi hyvä vire ja Mallan mieleen oleva harjoitus, jossa koira pysyttelee parhaansa mukaan sivulla ja ohjaaja (eli meikä!) ottaa aina yhden askeleen kerrallaan sivulle,eteen,taakse.. vain ilmansuunnat on rajana! Ja sit se paras juttu, eli palkkaa saa joka askeleelta ;) Siis sivulla seuraaminen kävellessä mahtaa olla aika tylsää!

Ohjaaja yllättäen sai pienen huomautuksen liian laiskasta tahdista kävellessä. Että koira pärjäis paremmin kun ohjaaja kävelis reippaammin.. Miten tää ei oo eka kerta kun mä oon kuullu jotain tästä mun yleisestä eleganssista ja liikkumistavasta. Pöh...


Treenie jälkeen oli pientä vaakkuilua, kun Lotalla ja Lucalla oli mukana variksia :) Hienosti vaakut nous ja Lotta ohjas toisen noudon, ja sillekin vaakku tuotiin :D Hieno tyttö! :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti