keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Koiranilmat

Eilen ja tänään allekirjoittanut on kauhistellut vallinneita säätiloja. Sataa ja sataa.. ja taka-alalla kytee pieni toivon kipinä, että jospa voi kumpa tänä iltana ei pahemmin satelisi ja saataisiin tokottaa rauhassa (märällä) nurmikolla. Aamupäivälenkiltä koiruudella olikin hirmuinen kiire kotiin, pois kaatosateen alta!

Tollerlinks vihjaisikin minulle muistutuksen, että huomenna on Catin Soman 2v synttärit. Tästäpä aasinsiltana jostain tuolta taka-alalta muistui mieleen että taitaa olla hiljalleen tasan vuosi siitä kun tuo energiapaketti nimeltä Malla rynnisti olohuoneeseen ja laittoi päiväjärjestyksen uusiksi. Blogi taisi nopeiden vilkaisujen perusteella tulla vuoden ikään ensikuun alussa, mutta eihän se nyt mikään juttu itsessään ole. Paitsi että tämä kirjoitus on järjestysnumeroltaan yhdeksäskymmenesensimmäinen - eli tarinaa on tullut kerrottua pikku piipertäjän elämästä.

n. 5min kotiinsaapumisen jälkeen. 
n. vuosi kotiin saapumisen jälkeen (ja 20min ennen tokotreeneihin lähtöä)
Mallan kaikki ylemmässä kuvassa näkyvät lelut ovat tainneet löytää tiensä roskiin syystä että ovat hajonneet atomeiksi sen jälkeen, noiden naskalihampaiden taakse kertyi riittävästi puruvoimaa. Ja alemassa kuvassa näkyykin että neiti on varsin onnistuneesti viime aikoina kohdentanut jyrsimisen tarpeensa tarkoituksenmukaisiin nahkarulliin. Valaistuskin on meillä selkeästi mennyt huonompaan suuntaan.. ei oteta siitä stressiä.

Mutta oih ja voih. Tämä syksy tuo niin paljon muistoja mieleen. Onneksi vuosi ei ole koiraa oikeastaan muuttanut henkisesti kovinkaan kummoisesti. Samanlainen höyrypää se on edelleen, vähän enemmän malttia on toki suotu ja hurjasti erilaisia taitoja opittu..

Ja niin rakas kuin pallero meille onkin (viimeksi tänään ollaan koko kööri maattu tuolla lattialla koiran tasossa lässyttämässä sille ja toisillemme) niin ei kyllä ole minkäänlaista pentukuumetta! Mallan pikkupentuajoilta on onneksi niin paljon kuvia, että niissä riittää ihasteltavaa vielä pitkäksi aikaa :)

Ja ennakoidakseni vähäsen tämän blogin 1v fiilistelyä - kiitos lukijoille - tolloisissa merkeissä jatketaan seikkailuja! 

Ja nyt Vähän Äkkiä Tokotreeneihin ennenkuin ollaan TAAS myöhässä!

1 kommentti: