lauantai 10. syyskuuta 2011

Porvoo Ryhmänäyttely 10.9.

Malla hienosti liihotteli kehässä saaden arviokseen ERI JUK2
Tuomarina Matti Luoso.

Erittäin hyvän tyyppinen mutta vielä kovin kevyt juniorinarttu. Pää saa vielä voimistua, purenta OK. Hyvät silmät ja korvat. Vielä kapea eturinta ja runko. Sopivat kulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella, edestä hieman ahtaasti. Hyvä käytös!


Tähän oli hyvä päättää näytelmähommat tältä syksyltä, katotaan uudelleen sit ku sen karva ois parempi. 


Qvaa ja videoo ehken myöhemmin tiedossa!


EDIT: Ainiin, unohtui wallan mainita! Metka -velipoika (joka läpäisi pari viikkoa takaperin Taipparitkin) sai myös ERI:n esiintyessään käyttöluokassa. Nipsu sai H:n, eikä yhtään rähissyt kehässä, vaikka alkuun meininki näyttikin huolestuttavalta. Eeki kuitenkin tsemppasi Nipsun kanssa hienosti ja pääsivät ehjänä kehästä pois. 

2 kommenttia:

  1. Hyvä Malla! Hyvä tuomari ollut, kun on ymmärtänyt, että koira on vielä vaiheessa ja kehittymässä. Monet ei tätä ymmärrä ja vertaavat tän ikäisiä "rääpäleitä" aikuisiin samanrotuisiin. =)

    VastaaPoista
  2. Juurikin tätä oli huomattavissa Tollershowssa! Kiva tuomari oli, nopeampi kuin minun hieman jäässä ollut ajatuksenikin aina välillä. Mallakin oli reipas eikä tällä kerralla aivan yhtä flegmaattinen kuin aikaisemmilla kerroilla. Taisi vesisade ja pienet pystypainit Metka -veljen kanssa tehdä tehtävänsä :)

    VastaaPoista