sunnuntai 16. lokakuuta 2011

! 100 Tekstiä Mallaa !

SNJ Päänäyttelyssä tuli urosten kehät katseltua. Mannekiineina oli random tollereita ja tietty ihanat Hugo ja Mallan serkkupojat Luca ja Kuje!

Ainstainin Bufferi Täynnä / Hanniksen kasvatti ;)

VSP & ROP -pennut

Vähän vilkkaampi urosmolleri, taisi saada esiintymistaitojen puutteellisuudesta huolimatta ihan OK arvostelun.

Luca

Hugo

Kuje
Oli kyllä ihan mielenkiintoista nähdä hirveästi tollereita, niihin kiinnitti nyt ihan eri tavalla huomiota kun ei ollut sitä omaa punaturk..itonta vertailukohdetta. (Itse siis olen niin kilpailuviettinen että tietenkin vertailen!) Ja eipä se myötäjännittäminen ollut ihan niin kamalan pasmat sekaisin laittavaa kuin se oman vuoron odottelu kehässä. Hienosti 'meidän koirat' veti ja esiintyivät parhaansa mukaan :) Kuje ja Luca saivat norjalaiselta tuomarilta ERInomaiset arvostelut ja Hugolle napsahti EH - ei siis huono! Lucan (pikku!)siskolle tein myös kopelointiharjoituksen ennen kehään astelua. Enpä ole hirveästi päässyt tekemään vieraille koirille kyseistä ruumiintarkastusta. Mukaan Lohjalta ostin pussin karkkia, vyöklipsillä olevan pienen tumman pussukan nameille, lähinnä omaa eleganssia boostaamaan sitten kun taas joskus kehään mennään, ja sit Mallalle narupallon.

Narupallo oli osa tätä meidän uutta treenipedakogiikkaa, eli palkaksi ja motivaattoriksi ja yhteistyötä lisäämään Malla saa leikkiä! Tokotreeneissä kyseinen narupallo oli ihan yliveto ja agitreeneissäkin sain palkattua jotain leikillä.

Tokotreenit Malla veti leikkipalkalla tosi iloisesti ja oli tosi hauskaa. Seuraavana päivänä tosin ohjaajalla oli vähän käsi kipeänä. Seuraamiseenkin saatiin ihan erilaista tempoa, kun käsissä pitelin The NaruPalloa ja heittelin sitä sitten palkaksi.Tällä linjalla ehdottomasti jatkamme :)

Agitreeneissä oli vähän tahmeaa. Oli ns "tuplaputki" -harjoitus jossa kaksi U -mallista putkea oli vastakkain ja näiden välissä hypyt. Ohjaajan olisi pitänyt tässä vain juosta edes takas ja koiran mennä putkesta hyppyyn ja hypyltä putkeen. Me oltiin Mallan kans tosi sekaisin siinä ja saatiin vain vaivoin kokonainen kierros aikaiseksi. Tämä harjoitus meillä oli oikeastaan viimeiseksi.

Sitä ennen me treenattiin Mallan kanssa rengasta, eli Malla meni renkaasta läpi ja naks ja palkka. No more questions? ok.

Ensimmäisenä kokeiltiin pussia. Pussi on siis vähän renkaantyyppinen kolo mihin koira pujahtaa, mutta loppuosa onkin kokonaan sellainen ... noh, PUSSI josta koiran pitäisi uskaltaa sujahtaa kuitenkin läpi. Alkuun kyseistä estettä harjoiteltaessa avustaja kuitenkin pitää pussin suuta koiralle auki, joten suoritus on hyvinkin putkimainen läpijuoksu. Mallalla ei oikein tuo palkkaus tässä toiminut :D Meni aina avustajalta nameja ronkumaan vaikka niitä koiran eteen koetinkin kylvää. Mutta kivaa oli ja koira meni vauhdilla pussiin, eipä kai siinä.

Rauha tulee pussista kokemuksen tuomalla varmuudella
Se olikin sitten viimeinen agikerta. Mukava harrastus, ehdottomasti aiotaan jatkaa, mutta koska ohjaaja tarvitsee niin valtavasti treeniä tuon koiran kanssa, niin parempi koettaa hakeutua johonkin vakiporukkaan treenailemaan. Tokossa tuommonen kurssimuotoinen toiminta vielä jotenkuten toimii.

Mallalla on ollut varsin arkinen loppuviikko, josta on myös kuvia, mutta ne eivät ole vielä mulla koneella. Seuraavaan postaukseen siis. Tämähän oli vuoronumeroltaan sadas! Allekirjoittanut kiittää ja kuittaa ja painuu petiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti