tiistai 18. lokakuuta 2011

Kuvattu ja peilattu @ Vetset, Kirkkonummi

Malla sai tänään Nupulta kyydin ja tytöt matkustivat kimpassa (thanks Alex!) Kirkkonummelle Vetsettiin, jossa järjestettiin tollereiden kesken kimppakuvaus (kiitos Anniina Nurmikivi / Redadict!) ja tietty Catille kiitokset kun ohjasi kokemuksen tuomalla varmuudella vähän jänskänkankeita ekakertalaisia.

Ennen auton starttaamista Malla & Nuppu kävivät juoksentelemassa pellolla ja hyvissäajoin sitte lähdettiin Alexin kanssa ajelemaan Kirkkonummelle. Matka meni ihan kivasti, kumpikin tytöistä matkusti omaksumallaan tavalla. Nupulla pitkä ajomatka tyhjällä vatsalla (paastota piti 10-12h ennen sessioita) kävi vähän liian rankaksi ja oksensi sitten viis kilsaa ennen kuin oltiin perillä. Ja vaikka lähdetiinkin reilusti ajoissa, oltiin vain hintsusti ajoissa - mitä vähän ajettiin harhaan :D Nopeasti Catin kanssa koetettiin valokuvailla Nuppulaisesta jonkinlainen seisotuskuva ja sitten laitettiinkin ekat silmätipat - vartin päästä sitten toiset. Malla taisteli silmätippojen kanssa hieman vastaan, mutta sitten saatiin koira haltuun ja tipat simmuihin ja sitte olikin suuret pupillit! Jonkin aikaa sisääntulon jälkeen (joudutiin hetkonen odottelemaan) Nuppu haettiin silmätutkimuksiin ja Metka tuli Mallalle pitämään seuraa :D

Suurisilmäinen Malla haettiin vuorollaan tutkittavaksi. Jännäähän se oli - omistajallekin. Koira nostettiin pöydälle, pistettiin istumaan, otin kuonosta kiinni (ja muuten koiruus oli tiukasti mun kyljessä kiinni) ja sitte täti sammutti valot ja piti sellasta härpätintä jolla tähtäs valoa koiran silmään ja jonkun linssin kanssa tutki silmänpohjat. Terveethän ne oli, koiraa vähän hirvitti ja oli tosi epävarma. Sitten täti otti kahta kauheemman härpättimen jossa oli vähän erilainen se valo ja tutki ilmeisesti mahdolliset ylimääräiset silmäripset, joita ei myöskään neitosella ollut. Eli silmät puhtaat ja terveet! Loistavaa!

Nuppu siirrettiinkin juuri silloin röntgenin puolelle (koirat siis käsitellään tuollain liukuhihna-menetelmällä kun kimpassa sinne mennään) ja Malla sai rauhoittavat. Piikki lihakseen ja huoneeseen nukahtamaan. Malla nukahti tosi nopeasti. Omistajalle se olikin sellainen tunteiden turnajainen, kun katsoi toisen rauhallista olemista mutta toisaalta kauhisteli sen reagoimattomuutta sen jälkeen kun korvatkin lakkasi liikkumasta äänien mukaan. Aika pitkään valvoin felivay-haihduttimen vieressä neitokaisen unta kun Mallaa tultiin sit hakemaan röntgeniin vuorostaan. Sinne mä sen sitte jätin köllöttelee.

Odotellessani seurustelin Lotan ja kumppaneiden kanssa, Luca kävi samoissa tsempaloissa kuvauksissa ja peilaamassa. Kävin myös katsomassa kun Metka makasi kanttuvei. Sillä oli silmätkin ihan auki :D

Lopuksi hoitaja pyysi minut röntgenhuoneeseen katsomaan uinuvan ruususen perään kun meni hakemaan kuvia. Lonkat siellä jo näkyikin, näytti kuulemma hyvältä ja mitään erikoista ei kyynärissäkään näkynyt. Eli lääkärin lausunto oli että ihan terveet paperit pitäis tulla mutta tervehän tarkoittaa jotain A&B:n väliltä.. Tuloksia odotellessa siis.

Lopuksi kannettiin hieman heräilevä rinsessa heräämöön, joka oli joku varastotila missä oli patja odottamassa. Siellä mä seurailin toisen tajuihin palaamista ja silittelin pientä ja rauhottelin. Sitten kun toinen oli niin paljon tajuissaan että nousi ylös, niin menimme odotustilan puolelle jossa maksettiin koko lysti ja päästiinkin menemään kotiinpäin.

Koko automatka Söderkullaan Malla istui omassa häkissään ja vinkui. Koko matkan Söderkullasta kotikylään Malla vinkui. Kylältä kotiin Malla sai matkustaa etupenkillä sylissäni ja kuolasi :D Malla -muru saikin jo ruokaa (joskus vähän ennen klo 9) ja nyt nukkuu onnellisena ruususen untaan sohvalla. Aina hereillä ollessaan se vain piippailee.

Nyt tytyllä on vähän krapula. Huomenna ois tokotreenit ja kisanomaisia suorituksia. Saas nähdä miten menee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti