lauantai 26. marraskuuta 2011

Hurja hakuruutuharjoitus

Oho, jopa täyty tulla tekemään tän päivän toinen blogimerkintä, ettei taas tapahtuma pääsis mitenkään unholaan:

Meinattiin tässä viettää ilta elokuvien parissa. Rauhallisen illan takeeksi lähdimme siis käyttämään koiraa metsässä juoksentelemassa ja tehosteeksi päätimmä että isäntä käy tekemässä muutaman damin hakuruudun. Pimeä alkoi laskeutumaan niin hukattiin siis vain ikiomia punaisia pötkylöitä tuonne metsään.


Toim. huom. Antti oli aamulla jo käynyt pienen lenkin metsässä koiran kanssa, samoin eilen kävivät.


Mies lähti edeltä ulos ja kävi hakemassa damilaukun autotallista auton peräkontista (koira jäi kanssani siis sisälle odottamaan emännän pukeutumista ja antamaan isännälle etumatkaa). Joitakin minuutteja myöhemmin, kun olin saanut kamppet niskaani niin puin koiralle heijastinliivin ja otin hihnaan. Koko tuon ajan koira vain hyöri ja pyöri levottomana kun taisi reppana tietää että lenkille ollaan lähössä.

*piirtää havainnoillistavan kuvan jossa mittasuhteet päin * tai sitten asutamme linnaa tahi kartanoa.*

Eli kävelimme Mallan kanssa pellolle, jossa Antsa meitä odottelikin. Päästimme sitten koiran irti (ajattelimme että jos tällä kertaa tehtäis eka tarpeet ja sitten duunit) ja koira lähtikin litomaan isännän hajun perässä. Paineli sitten metsään. Kävi sitten hakemassa jonkun noista dameista (punaiset pallurat tuossa kuvassa)  tuolta ruudusta ja lähti sitten aina luvan saatuaan hakemaan uutta (ei kyllä käytetty mitään erikoisempia lähetyskäskyjä aluksi, eli täysin omatoimista hakua). Antsan kanssa kävelimme vain kohti lähetyspaikkaa joka oli vähän korkeampi kohta maastossa. (lähetyspaikka on tuo musta alue tuolla tummanvihreällä taustalla missä on pari v-vihreää rastia.) V-vihreät rastit tosiaan suunnilleen alueita minne koira sitten palautti dameja. Isännälle suoraan käteen :D

Kaiken lisäksi nuo damit olivat aika erikoisissa paikoissa, kaatuneen puun juurakon kätkössä yms.. Lähtöpaikalta ensimmäisen damin luo oli hieman alle 100m.


Jatkossa täytynee miettiä että kuka nuo damit käy sinne ruutuun viemässä..Ettei opi liian helpolle tuo meidän tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti