tiistai 22. marraskuuta 2011

Metsälenkin kuvasatoa

 Nuppu kävi isäntineen visiitillä ja suuntasimme pariksi tunniksi metsään. Vaika vähän itseni onnistuinkin eksyttämään, niin löydettiin silti takaisin ja pääsin purkamaan vähän kuvia koneelle.

Yllä nyt jonkinlaisen mission lopputulos, eli lopultakin saatiin Nupusta suht koht järkevä seisotuskuva :) Hienosti Nuppu on treenannut ja parantanut takajalkojensa asennon suhteen. Kaunis koira!
 Siskoksilla ei tullut hätä lenkkeillessä ja energiaa riitti koko matkalle! Tehtiin yhdellä damilla hakutreeni metsässä. Hienosti se dami palautui vaikka oli kuinka hukassa ja piilossa, Mallan dami jopa niin ettei koiralla ollut näköyhteyttä meihin! Ja sieltä se tuli varmoin ottein. Aika pitkään sai odotella kummankin kanssa erikseen, että koira rauhoittui niin paljon että piippaaminen lakkasi. Malla toki teki varmaan jonkin henkilökohtaisen ennätyksen tässä sarjassa! Toki toisen läsnäolo yms vaikutti varmasti aika paljon siihen, miten koira niitä kierroksia ottaa..

Lenkillä havahduin tilanteeseen, jossa molemmat koirat seurasivat omistajiaan sivuilla ilman taluttimia käskynalaisina. "Mitä, alkaako nämä olemaan kohta 'isoja'?"

 Lopuksi pellolla otettiin vähän taidekuvia ja "hukkasin" niissä tohinoissa taluttimen. Otin hörhöilevän Mallan sivulle, näytin koko peltoa ja sanoin "Hihna, etsi!" ja kohta mulle tuotiin se oma talutin käteen. Nupun kanssa Alex koetti ensimmäistä kertaa samaa temppua (vähän helpotetusti) mutta Nuppu ei hiffannut että se hihna olisi pitänyt enää kellekkään tuoda. Ilmaisi sen siis kyllä! Malla pääsi sitten hakemaan Nupunkin taluttimen pellon heinikosta.
Kuvamanipulaatiot tehty Photoshop Lightroom 3.5 'presets' asetuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti