tiistai 19. heinäkuuta 2011

Muutoksia suunnitelmiin..

Eilen Mallalla oli taas monipuolinen treenipäivä. Antti teki nouto ja hakuruutu -treenejä metsälenkillä ja minä kävin heittämässä pari tuntia tokoa Vantaalla.

Jos mä saisin ton miehen kirjoittamaan juttua sen hakureeneistä, niin olis tosi jees. Mutta mitä vähän käsitin, niin damien sijoittelulla oli vielä vähän jotain merkitystä siihen miten lähtee vaihtamaan eikä tuokkaan suoraa palautusta. Treeniä treeniä siis!

Raahasin n parin tunnin tauolla levänneen nassikan sitten tokotreeneihin Vantaalle, jossa hurahtikin sitten toista tuntia! Toki, kyseessä oli paljon malttia vaativia juttuja ja hyvää häiriötä. Paljon sain myös hyviä vinkkejä Hanna-Marilta ja kutsun yhteistyötesteihin huomenna! Olisi siis jonkinmoiset tsäänssit päästä tottistelemaan vakioryhmällä koivukylän koiraharrastajissa! Tosi jees, sillä tulee halvemmaksi ja on lähempänä kuin Tammiston keikat.. toki alkuun voisin ihan hyvin treenata molemmissa, koska ohjaajat ovat varsin erityyppisiä ja saan hyviä vinkkejä jos vaikka mihin!

Eilen Mallan kanssa treenattiin paikkamakuuta ja seuraamista. Paikkamakuu meni ihan ok, mutta lopulta mallan hermot petti kun serkkulikka treenasi eri tavoin siinä ihan vieressä. Seuraamiseen sain paljon juttuja joita lähtee hiomaan, mm. se että TUIJOTAN koiraa KOKOAJAN! eli luottoo luottoo..

Tänään on siis päivä jolloin en tee koiran kanssa pissalenkkejä kummempaa, huomenna ois edessä yhteistyötestit, torstaina tokotreenit valmennusryhmässä korvaamassa viime perjantain tokokurssin poisjääntiä ja perjantaina sitten suunnataan pohjoisemmas. Luultavasti siis kuulumisia tulee tälle viikkoon vielä kerran jos toisenkin - riippuen miten piippuun itse saan vedettyä tämän jaksamiseni kanssa.

..Ja mainitsemani suunnitelmat muutoksiin näkyvät oikealla, eli porvoon ja vantaan kv:t pois ja tollershow & SNJ:n päänäyttely tilalle. En osaa yhtään päättää että mitä noiden kv:iden kanssa tekisin niin en varmaan tee sitten yhtään mitään. Iski epävarmuus nähtyäni Catilla Soman kauniin turkin ja vertasin sitä meidän kirpun harvaan karvaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti